İsteyene logo yapabilirim

• Konuyu başlatan avis1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 280
  • Görüntüleme 12.561
Eki Görüntüle 1283848
Teknoloji çok geniş ben nasıl bir şey düşündügünüzü tam bilemedim aklınızda olan detay varsa ona göre yaparım.

Yukarıda yazan emre fontu gibi olursa sevinirim beğendim onu. Teknolojide yukarıdaki gibi bir şey olursa sevinirim. Bir de duvar kağıtlık olursa iyi olabilir. Mansion yazısı ortada etrafında göze batmayan sade, minimalist şekiller olabilir sade ve şık en sevdiğim tasarımdır. Bunları yaparsanız cidden sizi tebrik ederim ve çok teşekkür ederim. 2 parça belki sizi çok uğraştırıcak kusura bakmayın. Yapabilirseniz sevinirim. 🙂

Yukarıda yazan emre fontu gibi olursa sevinirim beğendim onu. Teknolojide yukarıdaki gibi bir şey olursa sevinirim. Bir de duvar kağıtlık olursa iyi olabilir. Mansion yazısı ortada etrafında göze batmayan sade, minimalist şekiller olabilir sade ve şık en sevdiğim tasarımdır. Bunları yaparsanız cidden sizi tebrik ederim ve çok teşekkür ederim. 2 parça belki sizi çok uğraştırıcak kusura bakmayın. Yapabilirseniz sevinirim. 🙂
eeee.png
jett.png

gggg.png

Begenmenize sevindim. Hangisi?

Fotoğraf manasında ise hepsi güzel olmuş. Elinize sağlık. Teknoloji dışındada yapımı kolaysa yapabilirsiniz. Arkası sade ve minimalist bir formda el yazısı gibi bir fontta Mansion yazısı olursa çok hoşuma gider. Dark tema Mansion yazısı aklıma gelince bile çok hoş. Yapımı kolay mı @avis1? Kolaysa bende yapmak isterim.

Photoshop'la yapıyorum. Benim için çok kolay 5 dakika falan sürüyor ama 21 yıl +5 dakika😉

İşiniz bu galiba hocam. 😀
Bende yapmak isterdim doğrusu. Kolaysa üstteki dediğimi yaparsanız çok sevinirim. 1920*1080 ebatında, karanlık temada.

Ucret için değil kardeşim ben konunun başında yazmıştım sadece hafta sonları yapıyorum.
Hafta ici remote çalışıyorum bayağı yorucu oluyor benim için ücretli yaptıklarım sadece is için kullananlar.( Youtube ,web sitesi,post,firma logosu gibi)
Sosyal de genellikle kişisel istekler olduğu için ücretsiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı