Ücretsiz İsteyenlere Photoshop Yapıyorum

Among Us 3D temalı ve technosevenburak yazan bir phostop yapabilir misiniz?
Not: Karakter impostor olacaktır. Ve en sevdiğim oda navigasyon odasında olacaktır. Işıklar kesili olsa güzel olur. Arkasından da hafif bir öldürülen takım üyesi gözükecektir.

1602248349884.png
10 kişi sınırı kalktığına göre devam 😄 Koyu Batman-Joker temalı ve üstteki yazı fontu ile beraber STR4NGE yazılı bir arka plan yapabilirsen güzel olur. Font rengi kafana göre 😊

Bu işlere yeni başladım, çok iyi bir şey beklemeyin. Hem kendimi geliştirmek hem de bazılarına yardımcı olmak (belki uygun resim arayanlar vardır :)) için bu konuyu açıyorum.

Buraya yazan ilk 10 kişiye PhotoShop yapıyorum; ne istediğinizi, nasıl bir şey istediğinizi belirtiniz aksi taktirde yapmayacağım.

anime-red-mask-girl-ok-2560x1440.jpg

Hocam buna benzer bişey yaparsanız çok güzel olur. :)

Not: Karakter impostor olacaktır. Ve en sevdiğim oda navigasyon odasında olacaktır. Işıklar kesili olsa güzel olur. Arkasından da hafif bir öldürülen takım üyesi gözükecektir.

Hocam zor ise bu kısmı geçin.

Bana Queen grubu temalı "syphox" yazan bir şey yapabilir misin?
Steam vitrin için kullanacağım.

Among Us 3D temalı ve technosevenburak yazan bir phostop yapabilir misiniz?
Reis sana dönmemişler içimden geldi

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 47
3 günlük ceza aldığımdan dolayı kimseye bir şey yazamamıştım, kusura bakmayın.
10 kişi sınırı kalktığına göre devam 😄 Koyu Batman-Joker temalı ve üstteki yazı fontu ile beraber STR4NGE yazılı bir arka plan yapabilirsen güzel olur. Font rengi kafana göre 😊
str4nge.png

Siparişiniz hazır :).

Eki Görüntüle 696461
Hocam buna benzer bir şey yaparsanız çok güzel olur. :)
Untitled-15.png

Siparişin hazır :).

Letho'lu bir şey yaparsan yeterli olur hocam. Masaüstü arka plan olarak kullanabilirim belki.
Untitled-13.png

Hocam zor ise bu kısmı geçin.
Maalesef o iş beni aştı, o kadar profesyonel değilim reis :).

Çok teşekkür ederim.
Rica ederim, ne demek :).

Bana Queen grubu temalı "syphox" yazan bir şey yapabilir misin?
Steam vitrin için kullanacağım.
Untitled-4.png

Reis sana dönmemişler içimden geldi
Ceza aldığımdan dolayı dönmemiş olabilir miyim acaba?
HarleY yazılı havalı bir şeyler olsun hocam çok parlak şeyler değil de biraz karanlık olabilir.
Şimdi de sizinkine başlayacağım :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı