II.ÖzkanKSenin hayatında dinin referansı olmayabilir, benim var. Lütfen adabını takınarak konuş. Mülteci işi böyle olmamalıydı diye belirtirim her zaman. Kadın ve masum çocukların günahı yok. Günahı olanlar düzensiz göçmen işini düzenleyemeyenler.
II.ÖzkanKSenin hayatında dinin referansı olmayabilir, benim var. Lütfen adabını takınarak konuş. Mülteci işi böyle olmamalıydı diye belirtirim her zaman. Kadın ve masum çocukların günahı yok. Günahı olanlar düzensiz göçmen işini düzenleyemeyenler.
Troll olma ihtimali?Twitter üzerinden kapanan hesap Instagram'dan aynı isimle açılıp Eskişehir üzerinde patlama olacak denmiş. Hikayeye sayaç eklenerek paylaşılmış. Hesap şu an kapanmış.
Ben senin fikrine saygı duyuyorsam sen de benim fikrime PAŞA PAŞA saygı duyacaksın.II.ÖzkanK
Kolaysa yap bakalım hocam.Buna ek olarak Türkiye'nin çok ciddi sorunları var. Kapat kardeşim bütün sınırları sadece Avrupa sınırı açık kalsın. Afgan, pakistanlı, Suriyeli gibi yabancı uyrukların tamamı ülkeden atılmalı ve bir daha içeri alınmamalı. Sadece yurt dışında çalışan , meslek sahibi olan Avrupa vatandaşları girsin ülkeye. Bütün il giriş ve çıkışlarında bütün arabalar aranmalıdır didik didik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.