@598007 demek istediğimi anlamadınız, bombayı patlatan kişi ülkeye kaçak yolla girmiş. Kendi sınırının güvenliğini sağlayamıyorsan ABD'nin ne alakası var diye buna diyorum.
Anladım demek istediginizi ironi yaptım sadece(!) koymadan.
@598007 demek istediğimi anlamadınız, bombayı patlatan kişi ülkeye kaçak yolla girmiş. Kendi sınırının güvenliğini sağlayamıyorsan ABD'nin ne alakası var diye buna diyorum.
İdamı kesinlikle savunmayın ve desteklemeyin. Bu ülkede hakkaniyetli uygulanacağını sanmıyorum.
@598007 kusura bakmayın. Son olaylardan dolayı biraz gerginim, anlayamadım. Güzel ülkemi bu halde görmek üzüyor.![]()
@Singua yahu ülkede adalet sistemi doğru düzgün işlemiyor. İdam cezası sence adil bir şekilde uygulanacak mı? Bu kadın dün 6 kişinin ölümüne sebep oldu. Bu kadının idam edilmesini ben de isterim ancak ülkede idam sisteminin ne kadar adaletli uygulanacağı da tartışılır.
Bombayı patlatan terörist, pkk ile iş birliği içerisindeymiş.
Pkk bu iş birliği "biz yapmadık" diyerek reddetmişti. Ters takla oldular.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.