İstiklal Caddesi'nde patlama oldu!

Bu kadın hakkında pek dert etmeye gerek yok genelde böyle suçlamalarda müebbet hapis yiyenlerden biri zaten cıkamayacağım kafasında takıyo bıçağı

Benim çok garip bir teorim var bilmiyorum ama bence bu 11 Eylül gibi birilerini suçlamak için yapılmış komplo seçimler yaklaşıyor zaten birkaç haftaya kürsüde görürüz o patlattı o sebep oldu gibi şeyler tabii sadece teori bu 2. bir teorim ise suriyeliler bu olayı gerçekleştiren kişi Suriyeli bir kadın suriyelileri hedef alarak ülkeyi karıştırmak tabii bu da bir teori

Halkı bilgilendirmemek kadar aptalca bir şey olamaz. Ya 2. veya 3. saldırı da olsaydı? Sen gidip interneti kesiyorsun insanların olaydan haberi olamıyor. Devlet olarak çık açıklama yap hemen "şurada şurada patlama oldu 2. veya 3. saldırılar da olabilir kalabalık yerlerden uzak durun" falan diye. Bir şeylerin üstünü örterek çözüm üreteceklerini sanıyorlar. Rezalet üstüne rezalet.

Özellikle radikal İslamcı grupların saldırılarında bu tür yasakları anında ve sert biçimde uyguluyorlar.
BTK'nın 1 saat içinde sosyal medyayı yasaklaması ve bant genişliğini düşürmesi, yetkisini kötüye kullandığını gösteriyor.
Sosyal medya platformlarına kusurlu görüntüleri sildirme talebi için yazışması ve olumlu cevap alması lazım. 1 saat içinde bu mümkün değil.
Bir gizlilik paniği hali var gibiydi. Mesela olaydan bir süre sonra birkaç silah sesi duyuluyor. Orada yanlış kişi şüpheli diye dizinden ve göğsünden vuruluyor. Acilen hastaneye kaldırılıyor. Neyse ki hayati tehlikeyi atlatıyor.

ABD silah yardımı sağlıyor bunlara.

ABD'nin ne zaman bize iyi gözle baktığı oldu ki milletin övdüğü kadar iyi değiller iyi bile değiller kendi çıkarlarını düşünüyorlar ve Türkiye alın şunu ötede oynayın gözüyle baktığı bir ülke. Kanada'yı tercih ederim "ABD"den.

Sizin gibi mantıklı düşünen adamlara ihtiyaç var ülkede.

Bu saldırıyı PKK terör örgütü değil de başka bir terör örgütü yapsaydı o "Mantıklı düşünüyorsun." dediğin arkadaş şimdi yazdıklarını yazar mıydı diye kendi kendime düşünüyorum. Ama nedense saldırıyı PKK terör örgütünün yaptığı ortaya çıkınca bazıları bunu kabullenmek istemiyor ve gelip başka bir sebep aramaya çalışıyorlar. Oldukça garip geliyor bu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…