Doğru gördünüz hocam doğru..Ben mi yanlış gördüm yoksa gerçekten oraya karşılıklı 2 uçakla mı gidilmiş?![]()
Doğru gördünüz hocam doğru..Ben mi yanlış gördüm yoksa gerçekten oraya karşılıklı 2 uçakla mı gidilmiş?![]()
Bana 3 Türk uçağı var gibi geldi. Bir CB, iki de diğer ekip için...Doğru gördünüz hocam doğru..
Özellikle radikal İslamcı grupların saldırılarında bu tür yasakları anında ve sert biçimde uyguluyorlar.Halkı bilgilendirmemek kadar aptalca bir şey olamaz. Ya 2. veya 3. saldırı da olsaydı? Sen gidip interneti kesiyorsun insanların olaydan haberi olamıyor. Devlet olarak çık açıklama yap hemen "şurada şurada patlama oldu 2. veya 3. saldırılar da olabilir kalabalık yerlerden uzak durun" falan diye. Bir şeylerin üstünü örterek çözüm üreteceklerini sanıyorlar. Rezalet üstüne rezalet.
Evet çatışma oldu deniyor ama tam olarak ne oldu onla ilgili de bilgi yok. Hep aynı şey. Nefret ediyorum bu adamlardan.Orada yanlış kişi şüpheli diye dizinden ve göğsünden vuruluyor. Acilen hastaneye kaldırılıyor. Neyse ki hayati tehlikeyi atlatıyor.
ABD silah yardımı sağlıyor bunlara.
Sizin gibi mantıklı düşünen adamlara ihtiyaç var ülkede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.