ne olursa olsun... bir bebek yaralandı ya da öldü. Kimse kazanan olmuyor.Yaptıkları olaylara karşı söyledi büyük bir ihtimal.
Bu konuda haklısınız. Eğer Müslümanlara toz kondurmayacak olsam mültecileri desteklerdim. Fakat mültecileri istemiyorum.Yazdıklarınızdan öyle anlaşılmıyor ama. Kötü Hristiyanlar olabileceği gibi, kötü Müslümanların da olabileceğini kabul etmek gerek diyorum. Senin o kişileri Müslüman olarak kabul edip etmemen beni ilgilendirmiyor.
Bebeğin suçu yok zaten. Ayrıntısına kadar girmeyelim savunmak için.ne olursa olsun... bir bebek yaralandı ya da öldü. Kimse kazanan olmuyor.
Bu düşünce kötü bir düşünce. Masumlar öldü ırk ya da din fark etmeksizin.
Sağlıklı bir düşünce olsaydı... Evet normaldir, uzatmaya gerek yok eğer ülkende istemiyorsan "mültecileri" sandıkta gösterirsin tepkini. Başımız Sağ olsun.Düşünce yapımız farklı olabilir hocam normaldir.
Taksim istiklal caddesi'nde meydana gelen saldırıda yaralı sayısı 81'e yükseldi. Yaralılardan 12'sinin durumu ciddiyetini koruyor.
Duyduğuma göre;Hocam nasıl yaralı sayısı artıyor bir yerdeki yaralı sayısını düzgün sayamıyorlar mı yoksa patlama birden fazla mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.