Isuzu D-Max 2009 giriş seviye ses sistemi ortalama ne kadar tutar?

Evet hocam, 2009 modelini belirtmiştim özellikle.
Hocam bu sefer ChatGPT'ye sordum bana dediğim şeyin aynısını dedi. Montaj braketi falan kullanmanız gerekebilirmiş yani.

Teşekkürler hocam, fazlasıyla yardımcı oldunuz. Eğer projeyi başarabilirsem buraya iletir hatta mümkün olursa rehber de hazırlarım.
Hocam bir dakika şuan o attığım kasnak ve hoparlörün birbirine uyup uymayacağını düşünmekteyim.

Hocam bence aynı markadan çapı 16 cm olan bir hoparlör tercih edin.

Bu sayede kasnak olmadan sizin arabaya direkt takılır.

Hocam attığınız hoparlör zaten 16,5 değil 16'ymış. Yani direkt alıp takabilirsiniz.

Hocam bir dakika şuan o attığım kasnak ve hoparlörün birbirine uyup uymayacağını düşünmekteyim.

Hocam bence aynı markadan çapı 16 cm olan bir hoparlör tercih edin.

Bu sayede kasnak olmadan sizin arabaya direkt takılır.
Tamamdır hocam, zaten bu işe girişmeden önce tekrardan bir hoparlör piyasasını yoklarım. Tekrardan teşekkürler.

Bişey değil hocam ne demek ayrıca son birşey daha söyleyeyim. Şuan solda takılı olan hoparlörü alıp ölçün bence. İşi fazlasıyla garantiye almış olursunuz.

Bişey değil hocam ne demek ayrıca son birşey daha söyleyeyim. Şuan solda takılı olan hoparlörü alıp ölçün bence. İşi fazlasıyla garantiye almış olursunuz.
O kafamda var, müsait bir zamanda kapı panelini söküp marka, model ve durumu gibi faktörlere göz atacağım. Büyük ihtimal perişan durumdadır, Kandıra yolları sağolsun toz-toprak eksik olmuyor.

O kafamda var, müsait bir zamanda kapı panelini söküp marka, model ve durumu gibi faktörlere göz atacağım. Büyük ihtimal perişan durumdadır, kandıra yolları sağ olsun toz-toprak eksik olmuyor.

Bornova'da yaşıyorum hocam ben yollar o kadar bozukki normal giden bir yolda çukura girmemek mümkün değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı