Isuzu DMAX multimedya sıfırlanıyor

Strow

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba arkadaşlar, aracımın görseldeki multimedya ekranı belirsiz aralıklarla sürekli sıfırlanıyor. Tarih, ses ayarları, genel ayarlar gibi ayarları sürekli baştan yapmak zorunda kalıyorum. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim acaba? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20250130_173016.jpg
    20250130_173016.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 29
Isuzu için neyden kaynaklanır bilmiyorum ancak bu sorunu yaşadığım 2 araçta da farklı şekillerle çözdük. Aklınızda fikir oluşması için yazacağım.

Opel Combo araçta akü değiştirildi ve sorunu çözdük, zaten Opel'de ne yaşansa aküden çıkıyor. Şanzıman bile hata veriyor, ilginç araba.

Chevrolet Captiva'da da multimedya beyni değiştirerek çözdük.

Isuzu için neyden kaynaklanır bilmiyorum ancak bu sorunu yaşadığım 2 araçta da farklı şekillerle çözdük. Aklınızda fikir oluşması için yazacağım.

Opel Combo araçta akü değiştirildi ve sorunu çözdük, zaten Opel'de ne yaşansa aküden çıkıyor. Şanzıman bile hata veriyor, ilginç araba.

Chevrolet Captiva'da da multimedya beyni değiştirerek çözdük.
Bizim aracı bugün kullanırken, marş sırasında "çık çık çık" diye ses vermişti ve marş basmamıştı. Kaputu açtığımızda akü kutuplarında oksitlenme olduğunu gördük, biraz temizleyince aracı çalıştırabildik. Bu sebepten, dediğiniz gibi bizdeki sorunun da aküden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı