İsveç'ten araba ile uçağa binip Türkiye'ye gidilebilir mi?

5x soldier

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5 7400 3.00 GHZ SAPPHİRE NİTRO RX 570 4GB 500 GB M.2 Ssd 16GB RAM
İsveç'teki İsveç plaka arabam ile arabalı uçağa binip Türkiye'ye gidebilir miyim? Belki arabalı uçak bile yoktur ama sadece merak ettim, normal araba ile dinlenmeden sürerek 44 saat ve bu bence imkansız, eğer arabalı uçak varsa ve bilginiz varsa nasıl bakabilirim, söyleyebilir misiniz?

Muhtemelen araba ile uçağa binme diye bir şey de yoktur 🤦‍♂️ ama merak işte : )

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün ama nereden bakabilirim internette buna dair bir bilet, bilgi vs var mı?

İstediğiniz şey mümkün ama oldukça pahalı bunun yerine buraya siz uçakla gelin ve burada araç kiralayın bence daha ekonomik.
.

Ben baktım ve bulamadım.

Mümkün ama nereden bakabilirim internette buna dair bir bilet, bilgi vs var mı?

Ben baktım ve bulamadım.

Ve her zamanki gibi yok olundu...

Son düzenleme:
İsveç'teki İsveç plaka arabam ile arabalı uçağa binip Türkiye'ye gidebilir miyim? Belki arabalı uçak bile yoktur ama sadece merak ettim, normal araba ile dinlenmeden sürerek 44 saat ve bu bence imkansız, eğer arabalı uçak varsa ve bilginiz varsa nasıl bakabilirim, söyleyebilir misiniz?

Muhtemelen araba ile uçağa binme diye bir şey de yoktur 🤦‍♂️ ama merak işte : )

Hayır, herhangi bir uçağa binip gelemezsin - eski tip 170 Bristol bulursan ve uçuracak pilot, evet sanırım 2 bacak olarak gelir fakat bu sana ortalama bir ev parasına patlar.

Uçağın araç taşıyacak kadar yeri ve kapasitesi olması gerek - günümüzde uluslararası olduğunda bunu çok yapmıyoruz... Ancak hava kuvvetlerinde birileri varsa evet bazı yasalar gözardı edilip uçakla gelinebilir, tabi dönerken de aynı yol izlenir.

44 saat otomobil kullanılmaz tabiki, ama bunu 1 gün değil, 3 güne yayarak güzel bir şekilde gelebilirsin. Şoförlüğüne güvendiğin bir arkadaşla beraber de gelebilirsin - çoğunluk böyle yapıyor. Hatta gelirken çeşitli şeyler ısmarlanıyor, malum ben hep 30€'luk alıyorum diyen anne babalar yüzünden gençler böyle.

Hayır, herhangi bir uçağa binip gelemezsin - eski tip 170 Bristol bulursan ve uçuracak pilot, evet sanırım 2 bacak olarak gelir fakat bu sana ortalama bir ev parasına patlar.

Uçağın araç taşıyacak kadar yeri ve kapasitesi olması gerek - günümüzde uluslararası olduğunda bunu çok yapmıyoruz... Ancak hava kuvvetlerinde birileri varsa evet bazı yasalar göz ardı edilip uçakla gelinebilir, tabii dönerken de aynı yol izlenir.

44 saat otomobil kullanılmaz tabii ki, ama bunu 1 gün değil, 3 güne yayarak güzel bir şekilde gelebilirsin. Şoförlüğüne güvendiğin bir arkadaşla beraber de gelebilirsin - çoğunluk böyle yapıyor. Hatta gelirken çeşitli şeyler ısmarlanıyor, malum ben hep 30€'luk alıyorum diyen anne babalar yüzünden gençler böyle.

Teşekkürler, zaten olmadığını tahmin edebiliyordum internette de hiç sonuç çıkmıyordu, buraya sorayım dedim teşekkürler.

Her neyse şaka bir yana. Hocam öyle bir şeyin olduğunu biliyorum havacılık, deniz ve kara yoluyla. Arkadaşım en azından öyle gelmişti.
Hocam bırak arabayı bu uçağa binersem iyi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı