İşverenden çıkışımı istememe rağmen onaylamıyor

LittleGuy

Hectopat
Makaleler
30
Yer
İstanbul
Başka bir eve taşındım, bana uzak kalıyor iş yeri artık ve ayrılmak istiyorum, bir kere WhatsApp üzerinden bir kerede yüz yüze çıkışımı istedim fakat umursamadı, bir daha gitmezsem sıkıntı çıkar mı?

Başka bir eve taşındım, bana uzak kalıyor iş yeri artık ve ayrılmak istiyorum, bir kere WhatsApp üzerinden bir kerede yüz yüze çıkışımı istedim fakat umursamadı, bir daha gitmezsem sıkıntı çıkar mı?

Adam evinden zorla askeriyeye götürür gibi götürecek hali yok sen yapman gerekeni yapmışsın sen gitmedin diye sana bir yaptırımda uygulayamaz keyfi bilir adam sana bir şey derse ben sana istifamı ilettim sen kendin bakmadın deyip konuyu kapatabilirsin.

Dilekçe vereceksiniz ve ihbar süresi dolunca çıkacağınızı yazacaksınız. Ben böyle biliyorum ama emin değilim kesin bilen varsa yazsın.

Perşembe günü mesaim var o gün veririm o zaman, adam resmen umursamıyor çıkışımı.

Onun umursaması önemli değil sadece çalışma yılına göre önden süre vererek ayılma talebini iletin.

Mesela; Çalışma süresi 6 aydan az sürmüş olan işçi için, bildirim işten ayrılmadan 2 hafta önce olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı