Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aylık yaklaşık 40 ₺ tekabül ediyor yanlış hesaplamadıysam. O fiyata biz ne hız alıyoruz millet ne hız alıyor. Neyse buna da şükür yoksa baştakilerin bir lafına bakar dial-up devrine dönmek.
Oranın 150 TL'si gibi bir fiyata denk geliyor. Bizim yerli firmalar diye el üstünde tuttuğumuz firmalar ise(Örnek olarak TT verilebilir) 8 Mbps'yi bu fiyata yapsın.
Benim de 1.2 mb/s indirme, 70 kb/s yükleme hızım var Mega'ya bazı dosyalarımı yüklemem gerektiğinden geceleri açık bırakıyorum 7 saatte yaklaşık 2 GB dosya yükleniyor.