Tek kişi alınca diğer arkadaşa gönderebiliyoruz diye biliyorum.Oyunu yükledim yani sizde de yüklüyse girebiliriz.
Game passten yükledim oluyor mu?Tek kişi alınca diğer arkadaşa gönderebiliyoruz diye biliyorum.
Game passten yükledim oluyor mu?
Aldım şimdi ne yapmam lazım?It Takes Two - Friend's Pass edinin | Xbox
It Takes Two’yu bir arkadaşınızla ücretsiz oynamak için Friend’s Pass*’i indirin! Birinci seviye, Friend’s Pass’i indiren herkes tarafından ücretsiz oynanabilir. Bir arkadaşınız oyunun tam sürümüne sahipse, maceranın tamamında kendisine ücretsiz katılabilirsiniz. Çünkü birlikte yapılan her şey...www.xbox.com
Siz oynamak ister misiniz hocam?It Takes Two - Friend's Pass edinin | Xbox
It Takes Two’yu bir arkadaşınızla ücretsiz oynamak için Friend’s Pass*’i indirin! Birinci seviye, Friend’s Pass’i indiren herkes tarafından ücretsiz oynanabilir. Bir arkadaşınız oyunun tam sürümüne sahipse, maceranın tamamında kendisine ücretsiz katılabilirsiniz. Çünkü birlikte yapılan her şey...www.xbox.com
Forumda takılmaktan pek boş vaktim olmuyor maalesef. Ben sadece diğer oynamak isteyenler için yardımcı olmaya çalışmıştımSiz oynamak ister misiniz hocam?![]()
Selam, EA hesabı varsa ekleyebilmem için nick paylaşır mısın hocam ?Oyun bende de yok. Oyunu alıp arkadaş arayan varsa ben de oynayabilirim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.