Çözüldü İtch.io oyunları nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZEROX67

Hectopat
Arkadaşlar itch.io üzerinden oyun indirdim. ZIP dosyası içindeki EXE'yi açtım çıkartılıyor falan dedi. Oyun 7 GB'ydi zaten ZIP inerken 7GB inmişti. Bir de EXE'yi açarken 7GB gitti ZIP dosyasını sildim. 7GB geri geldi fakat EXE'yi açarkenki 7GB gelmedi. Dosyalarda da bulamadım, oyunu nerede olabilir?

Oyunu kurduğun diskte oyunun ismini arat bulursun.

Çözüm
Kurulum esnasında nereye kurulacağı yazar, oraya bakabilirsiniz. O web adresinden oyun indirdim fakat bir kurulum yapmadı. Oyun toplamda 7GB olmalı. Onu Cs vs. indirirken yaşadım kendi sunucularından dosya kuruyordu. Misal 500 mb setup indirdim, 4gb kurdu gibi. O oyunlarda öyle olacağını sanmıyorum oyun 7gb’dir büyük ihtimalle.

Oyunu kurduğun diskte oyunun ismini arat bulursun.

Teşekkürler. Oldu.

Kurulum esnasında nereye kurulacağı yazar, oraya bakabilirsiniz. O web adresinden oyun indirdim fakat bir kurulum yapmadı. Oyun toplamda 7GB olmalı. Onu CS vs. indirirken yaşadım kendi sunucularından dosya kuruyordu. Misal 500 MB setup indirdim, 4 GB kurdu gibi. O oyunlarda öyle olacağını sanmıyorum oyun 7GB'dir büyük ihtimalle.

Ben ZIP dosyasından EXE'ye tıkladım direkt. Dosya olarak çıkartsaydım kurulum yapmazdı muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı