İtem satış güvenilir mi?

Sitede 1500+ satışı olan bir mağaza olarak konuya net bir bilgi vermek isterim, Sitedeki steam hesapları paylaşımlı.

Paylaşımlı hesap nedir ?
Bir hesaba birden fazla kişi erişir ve aynı anda oyun oynayabilir. Biz satıcılar olarak buna paylaşımlı hesap demekteyiz. Online oynayamazsınız ama rahat bir şekilde offline olarak oynayabilirsiniz.
Netflix tarzı hesaplarında çoğu böyle satılmakta, bundan dolayı fiyatlar uygun. Yani fiyatın düşüklüğünü görüp korkmanıza gerek yok.

Ayrıca ; bizler mağaza olmadan önce siteye kimlik bilgilerimizi yazılı ve fotoğraflı olacak şekilde iletmekteyiz, kimlik onaylı bir mağazadan içiniz rahat bir şekilde ilan alabilirsiniz.

Saygılar, iyi alışverişler

Sitede 1500+ satışı olan bir mağaza olarak konuya net bir bilgi vermek isterim, Sitedeki steam hesapları paylaşımlı.

Paylaşımlı hesap nedir ?
Bir hesaba birden fazla kişi erişir ve aynı anda oyun oynayabilir. Biz satıcılar olarak buna paylaşımlı hesap demekteyiz. Online oynayamazsınız ama rahat bir şekilde offline olarak oynayabilirsiniz.
Netflix tarzı hesaplarında çoğu böyle satılmakta, bundan dolayı fiyatlar uygun. Yani fiyatın düşüklüğünü görüp korkmanıza gerek yok.

Ayrıca ; bizler mağaza olmadan önce siteye kimlik bilgilerimizi yazılı ve fotoğraflı olacak şekilde iletmekteyiz, kimlik onaylı bir mağazadan içiniz rahat bir şekilde ilan alabilirsiniz.

Saygılar, iyi alışverişler
Rica etsem şu satıcıya bakarmısınız almalımıyım

satıcının aktif olmasını beklemeni tavsiye ederim ve alırken kesinlikle video kaydı başlat hesabı kendi üstüne alana kadar kapatma
Kendisi aktifti hatta sorular sordum bugün mail nasıl değişecek diye dediki isterseniz ben değiştirip vereyim yada siz değiştirin dedi şüphe ettiğim kısım 9 başarılı satış olması

Kendisi aktifti hatta sorular sordum bugün mail nasıl değişecek diye dediki isterseniz ben değiştirip vereyim yada siz değiştirin dedi şüphe ettiğim kısım 9 başarılı satış olması
maili kendin değiştir, dediğim şekilde video kaydı alırsan sorun yaşamazsın. sorun yaşarsan video kaydını siparişi reddi vererek site yönetimine ilet gerekeni yaparlar. Bu arada mümkünse ilk mail istemeni de tavsiye ederim

Sitede 1500+ satışı olan bir mağaza olarak konuya net bir bilgi vermek isterim, sitedeki Steam hesapları paylaşımlı.

Paylaşımlı hesap nedir?

Ayrıca; bizler mağaza olmadan önce siteye kimlik bilgilerimizi yazılı ve fotoğraflı olacak şekilde iletmekteyiz, kimlik onaylı bir mağazadan içiniz rahat bir şekilde ilan alabilirsiniz.

Saygılar, iyi alışverişler.

Merhaba CS2 topluluk sunucusu dışında oynamıyorum hesap alsam +1000 saat oynayabilir miyim toplulukta?

@mark05 iyi akşamlar,item satışta puanı yuksek bir satıcı buldum 39 tllik bişi alcam ancak gerçekten guvenilirmi roblox için bir şeyler alanlar varsa yarımdımcı olursanız sevirim :)

@mark05 iyi akşamlar, item satışta puanı yuksek bir satıcı buldum 39 TL'lik bir şey alacağım ancak gerçekten guvenilir mi Roblox için bir şeyler alanlar varsa yarımdımcı olursanız sevirim :)

Hiç güvenemezseniz bir kayıt alın ancak hiç sorun yaşamadım sorun yaşamanız durumunda destek paranızı direkt iade edip satıcıyı banlıyor sadece bir ürünü 1 kere geç aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı