Oyunlar çok pahalı olduğu için hepsini hesap olarak alıyorum ucuza geliyor fakat İtemsatış'ta bayağı ucuz. Güvenilir mi? Satıcı bu. Ghost Of Tsushima + Horizon Forbidden West - 2909726 | İtemsatış
Oyunlar çok pahalı olduğu için hepsini hesap olarak alıyorum ucuza geliyor fakat İtemsatış'ta bayağı ucuz. Güvenilir mi? Satıcı bu. Ghost Of Tsushima + Horizon Forbidden West - 2909726 | İtemsatış
itemsatışın kendisi güvenilir fakat bu bir satıcı ve kod vermiyor paylaşımlı hesap, pek güvenli diyemem ama istersen alOyunlar çok pahalı olduğu için hepsini hesap olarak alıyorum ucuza geliyor fakat İtemsatış'ta bayağı ucuz. Güvenilir mi? Satıcı bu. Ghost Of Tsushima + Horizon Forbidden West - 2909726 | İtemsatış
Pek sayılmaz, steam çalıntı hesapları googlede aratın zaten orada satılan hesaplar çıkar. Boşuna para vermeyin o topa girecekseniz hesaplar zaten heryerde paylaşılıyor.Oyunlar çok pahalı olduğu için hepsini hesap olarak alıyorum ucuza geliyor fakat İtemsatış'ta bayağı ucuz. Güvenilir mi? Satıcı bu. Ghost Of Tsushima + Horizon Forbidden West - 2909726 | İtemsatış
Sitede değildir, çalıntı hesap satışını kanıtladığım halde müdahale etmiyorsa, iade sağlayıp satıcı hesabını kapatmıyorsa çalıntı olup olmaması umurunda değil demektir, hırsızla işbirliği yapmak hırsızlıktır aynı şey.Site güvenilir fakat her satıcı güvenilir olmayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.