İtem satış üzerinden biri bana dava açabilir mi?

rawiesdev

Picopat
İtem satış üzerinden 250TL'ye Steam hesabı sattım ve kişi hesabı çaldırmış ben parayı harcayalı aylar geçti fakat benden iade istiyor item satışta bana mesaj attı 24 saat içinde iade vermezseniz savcılık ile bilgileriniz paylaşılacaktır vs. diyor ben ne yapabilirim?

Soruşturma başlatılabilir umarım soruşturmada haklı siz çıkarsınız çünkü en küçük detayına kadar araştırıyorlar soruşturma lehinize dönerse dava kapanır ama aleyhinize geçerse tazminat veya hapis verilebilir.

İtem satış üzerinden 250TL'ye Steam hesabı sattım ve kişi hesabı çaldırmış ben parayı harcayalı aylar geçti fakat benden iade istiyor item satışta bana mesaj attı 24 saat içinde iade vermezseniz savcılık ile bilgileriniz paylaşılacaktır vs. diyor ben ne yapabilirim?
İade vermek zorunda değilsiniz. Satmışsınız hesabı üstünden aylar geçmiş, sorumlusu sattığınız kişidir. Dava açılırsa sizde itemsatışa dava açın steam hesabı satışına izin verdiği için şikayet edin.

İade vermek zorunda değilsiniz. Satmışsınız hesabı üstünden aylar geçmiş, sorumlusu sattığınız kişidir. Dava açılırsa sizde itemsatışa dava açın steam hesabı satışına izin verdiği için şikayet edin.
Sözleşmeyi kabul ettiriyorlar ve savcılığa hesabımı sonradan birine sattı dolandırdı gibi bir şikayette bulunabilir ki bence konu sahibinin lehine dönecektir.

Hiçbir şey olmaz. Yapılan işlem yasal değil hadi diyelim yasal. Ben sana araba satsam 3 ay sonra çaldırsan ben mi suçluyum ? Hayır. Gözünü korkutmaya çalışıyorlar sadece, yok say.

Hocam siz geri almadığınıza eminseniz problem yoktur.

Ama belirtiyim Steam hesabı satmak yasak bir şey ama bu yasağı karşıdaki kişide çiğnemiş oluyor ondan dolayı çok bir şey çıkcağını sanmam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı