İtemsatış 18 yaş altı birisi kimlik doğrulaması yapabilir mi?

Mert4455

Kilopat
Arkadaşlar sitede bakiyem var ve çekmek için kimlik doğrulaması yapmam gerekiyor. 18 yaşından küçüğüm. Kimlik doğrulaması için gerekli görselleri gönderdim, açık rıza onayında;

"18 yaşından küçük olduğum için ebeveynlerimin onayını aldığını kabul ediyorum"

Yazıyor fakat İtemsatış kullanım koşullarında;

"Kullanıcı 18 yaşından büyük ve T.C ilgili kanunlarına göre reşid sayıldığını kabul eder. "

Yazıyor.

Şimdi 18 yaş altı birisi kimlik doğrulaması yapabilir mi yoksa yapamaz mı?

Bir şey yapmazlar hocam. Rahat olun.

Hocam onayladılar da,bu kadar kasmaya gerek yok bence

Bilgilerimi alıp ne yapabilirler üstüme şirket vs açamazlar en azından kimlik bilgilerimin gitmesi açısından bir korkum yok. Zaten kimlik bilgilerimiz bütün piyasada dolaşıyor merak etmeyin.

Şu anki yaşınız kaç? Peki güvenilir diyelim patlama olasılığı yok mu bu sitenin Yemeksepeti, Akbank gibi büyük frimalardan veri çaldılar bu siteyi sizce sağ çıkarırlar mı ve kimlik bilgilerimi atarken sözleşmeyi onayladım sözleşmede eğer bir durum yaşanırsa sorumluluk kabul etmiyoruz gibisinden benim kimliğim patlasa sorumlu yok. Üstüne üslük 5 yıl veri saklayacaklar 2027 kadar beklemek zorundayım verilerimin silinmesi için. O zamana kadar kimliğim sağ çıkarsa bir mucuzedir.

ben yapmıştım, özveri çekmi için 3 gün fotoğraf attım o iş biraz sıkıntı

Merhaba sorununuzu hallettiniz mi yani onaylandı mı?

Bu siteler hakkında korkmanıza gerek yok sözleşmelerde savcılık ve emniyet dışında kimseye aktaramayacakları yazıyor yani bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…