İtemsatış bakiyeye bloke koydu

Sende doğrula hocam?

Dostum boş yorum yapıp aynı şeyi iki kez yazmaya gerek yok doğrulamayı yapmak istesem bu konuyu açmam zaten daha önce de böyle bir şey yaşadım satıcı iade yaptı ve para bakiyeme geldi bende gittim başka bir satıcıdan aldım zaten olması gerekende bu.

Dostum boş yorum yapıp aynı şeyi iki kez yazmaya gerek yok doğrulamayı yapmak istesem bu konuyu açmam zaten daha önce de böyle bir şey yaşadım satıcı iade yaptı ve para bakiyeme geldi bende gittim başka bir satıcıdan aldım zaten olması gerekende bu.

Senin gibi aynı durumu bende yaşamıştım. Kolaycana o yolla çözmüştüm fazla uğraşmaya gerek yok. 👍

Üye okurken kabul ettiğiniz şartlar içerisinde bu durumda açıkça yazıyordur hocam. Doğrulama yapmaktan başka seçeneğiniz yok.

Bu tarz bankacılık işlemleri için zorunlu diye biliyorum, İtemsatış'ın işi değil devletin işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı