İtemsatis.com'dan alınan Valorant hesabının şifresi yanlış çıktı

Çok basit 3 tane madde saydım, abarttığım bir şey yok güzel dostum. İnsanların bilinçlenmesi, bilgilenmesi lazım. Okuma yazması olan herkes oyunu indirdikten sonra kullanıcı sözleşmesini okursa bu bilgiyi elde edebiliyor zaten. Her programı Next Next Next diye bilgisayarına kuran çocuklar yerine hak ve hukuk bilen bilinçli nesillerin yetişmesi gerekiyor artık.

Sizce kullanıcı sözleşmesini okumayan tek millet türkler mi? Nerede gördünüz birisinin açıp yarım saat boyunca kullanıcı sözleşmesini okuduğunu? Ayrıca herhangi bir programı next mext diye kuran insanlardan hak hukuk bilen insanlara nereden geçtiniz anlayamadım.

Sizce kullanıcı sözleşmesini okumayan tek millet türkler mi? Nerede gördünüz birisinin açıp yarım saat boyunca kullanıcı sözleşmesini okuduğunu? Ayrıca herhangi bir programı next mext diye kuran insanlardan hak hukuk bilen insanlara nereden geçtiniz anlayamadım.
Hani kimse ince ayrıntısına kadar incelemiyor ama, genel olarak bilinen şeyler vardır.

Diğer milletlerden bana ne kardeşim? Tamam diğer milletler okumuyor diye sen de okuma , harika bir savunma şekli. Ayrıca, bir ürünün kullanma kılavuzunu ya da ilaç prospektüsünü okurken 25 sayfa çıktıysa hepsini okuyor musun sen? İçinde ihtiyacın olan bilgi neyse onu alıp yoluna devam edebilirsin. Hayret ediyorum şu düşünce tarzlarınızla karşılaştığımda gerçekten.

Çok basit 3 tane madde saydım, abarttığım bir şey yok güzel dostum. İnsanların bilinçlenmesi, bilgilenmesi lazım. Okuma yazması olan herkes oyunu indirdikten sonra kullanıcı sözleşmesini okursa bu bilgiyi elde edebiliyor zaten. Her programı Next Next Next diye bilgisayarına kuran çocuklar yerine hak ve hukuk bilen bilinçli nesillerin yetişmesi gerekiyor artık.

Bilinçli nesiller yetişsin deyip böyle konuların açılmamasını istemek biraz ters oluyor hesap satışının yasak olduğunu 10 yaşında ki çocukta biliyor zaten burada ki amaç bedavadan hesap sahibi olabileceklerini düşünmeleri 3 5 bin aboneli YouTube içeriği üreten insanlar videolarında aa şuradan 3 liraya hesap aldım bilmem ne kadar skin var miss gibi diye insanları kandırırken bu tepkini buraya değil onlara sunmanız daha mantıklı ayrıca siz bile hayatınızda oynadığınız bütün oyunların kullanıcı sözleşmesini okuduğunuzu sanmıyorum.

Diğer milletlerden bana ne kardeşim? Tamam diğer milletler okumuyor diye sen de okuma, harika bir savunma şekli. Ayrıca, bir ürünün kullanma kılavuzunu ya da ilaç prospektüsünü okurken 25 sayfa çıktıysa hepsini okuyor musun sen? İçinde ihtiyacın olan bilgi neyse onu alıp yoluna devam edebilirsin. Hayret ediyorum şu düşünce tarzlarınızla karşılaştığımda gerçekten.

Sizin dediğiniz "hak hukuk bilen insan" yüzeysel olarak bilgileri alıp olunmuyor. Hesap satın alımlarının yasal olmadığını öğrenmek için de "prospektüs" okumaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Size 2+2 kaç eder denilince açıp matematik kitaplarını mı karıştırıyorsunuz?

Hocam birçok kişi yazdığıma güldü evet sallamadım zarara düştüm ama çocuk beni Discord hesabı için 2 hafta uğraştırdı süründüm belki zarara girdim evet ama çocuğada dersini verdim he bana satacağı şey Discord 1 ID early hesap Ti hesap + 1000₺ aldım ama bayağı zararım oldu bayağı dosya masrafı vs. tuttu. Beni etiketleyip gülenler var onlara diyorum ben zararlı cıktım ama cocuga ders oldu.

Küçük kardeşime hediye için Valorant hesap satın almıştım 180 TL ye geri alma felan söz konusu bile olmadı satıcıdan satıcıya değişebiliyor. Alıcaksanız bir hesap Valorant olmak zorunda değil. Alıcaksanız eğer ilk mail ile birlikte alın. Sonrasında sorun yaşamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı