İtemsatış'tan alınan Valorant hesabı sorunlu çıktı

Parayı harcayamaz 12 saatlik blok koyuluyor satış sonrası yanlış bilmiyorsam, canlı destek ile iletişime geçin yardımcı olurlar.

12 saat blok koyulmuyor onaylandıgı anda para gidiyor parayı çekmek istersede oglen saatlerinde yatiriliyor parasi.

12 saat blok koyulmuyor onaylandıgı anda para gidiyor parayı çekmek istersede oglen saatlerinde yatiriliyor parasi.
" Hesap satış işlemlerinde 24 saat bloke süresi bulunmaktadır. Bakiyeniz bloke süresi bittikten sonra işleme alınabilir. Early hesap satışı, illegal yöntemlerle elde edildiğinden şüphelendiğimiz ilan satışlarında bloke süresini 14 güne kadar uzatabiliriz. "

Ek olarak normal satışlarda da 12 saat bloke uygulanıyor olması gerek, bende oyun içi eşya satıcısıyım ve 12 saatten önce paramı çekemiyorum sipariş onaylansa dahi.

" Hesap satış işlemlerinde 24 saat bloke süresi bulunmaktadır. Bakiyeniz bloke süresi bittikten sonra işleme alınabilir. Early hesap satışı, illegal yöntemlerle elde edildiğinden şüphelendiğimiz ilan satışlarında bloke süresini 14 güne kadar uzatabiliriz. "

Ek olarak normal satışlarda da 12 saat bloke uygulanıyor olması gerek, bende oyun içi eşya satıcısıyım ve 12 saatten önce paramı çekemiyorum sipariş onaylansa dahi.

21 gün olmuş

Bende onaylandıgı anda cekiyorum item satısta 50'den fazlada satışım var.

İtemsatış üzerinden (2 saat önce) 1000TL'ye hesap aldım. Satıcı ilk sahibi benim dedi, para ona geçtikten sonra hesabın ilk sahibi ben değildim, bende başkasından aldım hesap her an gidebilir, gel iade edelim. Sen hesabi ver, ben IBAN'dan atayım dedi. Ben de usulüne uygun olarak talep açalım dedim. Sonra "sâlak mısın, psikolojik sorunların mı var, bana güvenmekten başka şansın yok" gibi psikolojik baskı yapmaya başladı. Ne yapmalıyım? Sâlak mısın demek, hakaret suçuna girer mi?

Bildiğim kadarıyla hesap satmak ve almak Riot Games'in politikalarında suç ve fark edildiği anda banlanacaksınız yani bir denetime bakar paranız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı