İtemsatış dava açar mı?

Hesabı 2.satıcıdan alan kişi o kişi ile muhattap olmuyor mu? ilanında geri çekmeyecegım vs. yazmamıs.

Hesap satışı illegal değildir sadece Riot için yasak olan bir durum, Riot'un verdiği karar Türk mahkemelerini ve kanunlarını bağlamaz. İstenirse çok güzel bir şekilde dava açılabilir.
Elde edilen her gelir vergilendirilmek zorundadır. Hesabı satan kişi vergi vermediği için her türlü illegal oluyor.

@Schwarze, hocam niye böyle bir şey yaptın ki sen şimdi? Hesabı sen geri çektin ama ihale senden alıp satana kalacak. Vallah ayıp yaptığın. Düzelt bu durumu lütfen.
valla bılmıyorum hocam pişmanım aslında o alıcıya da ulasamıyorum su an

@Schwarze, hocam niye böyle bir şey yaptın ki sen şimdi? Hesabı sen geri çektin ama ihale senden alıp satana kalacak. Vallah ayıp yaptığın. Düzelt bu durumu lütfen.
hesabı sattıgım adamdan alan kişiyi bılmıyorum bile.

Elde edilen her gelir vergilendirilmek zorundadır. Hesabı satan kişi vergi vermediği için her türlü illegal oluyor.
Elde edilen her gelir vergilendirilmek zorunda değildir. Tek seferlik bu tarz küçük kazançlar istisnai gelir olarak nitelendirilir ve vergilendirme zorunluluğu yoktur.

Konuyu açan kişi iyi niyetli olsa zaten bu işi yapmazdı. Sattığın, üzerine para aldığın hesabı ne diye geri alırsın ki. Bildiğin dolandırıcılık yaptığın.
Bir benzeri bir arkadaşımın başına geldi. Baya yüklü para verip telefonda oynanan marvel oyunu hesabı almıştı. Ki banka dekontu falan hepsini akıllılık edip saklamıştı.
Hesabı satan kişi bir hafta sonra hesabı geri aldı. Arkadaşımın telefonlarına bile bakmadı. Sonra arkadaşım bunu mahkemeye verdi. Ödediği parayı geri almakla kalmadı tüm mahkeme masraflarını ve avukatlık masraflarını da karşı tarafa ödetti.
Umarım aynısı başına gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı