Elde edilen her gelir vergilendirilmek zorundadır. Hesabı satan kişi vergi vermediği için her türlü illegal oluyor.Hesap satışı illegal değildir sadece Riot için yasak olan bir durum, Riot'un verdiği karar Türk mahkemelerini ve kanunlarını bağlamaz. İstenirse çok güzel bir şekilde dava açılabilir.
valla bılmıyorum hocam pişmanım aslında o alıcıya da ulasamıyorum su an@Schwarze, hocam niye böyle bir şey yaptın ki sen şimdi? Hesabı sen geri çektin ama ihale senden alıp satana kalacak. Vallah ayıp yaptığın. Düzelt bu durumu lütfen.
hesabı sattıgım adamdan alan kişiyi bılmıyorum bile.@Schwarze, hocam niye böyle bir şey yaptın ki sen şimdi? Hesabı sen geri çektin ama ihale senden alıp satana kalacak. Vallah ayıp yaptığın. Düzelt bu durumu lütfen.
Elde edilen her gelir vergilendirilmek zorunda değildir. Tek seferlik bu tarz küçük kazançlar istisnai gelir olarak nitelendirilir ve vergilendirme zorunluluğu yoktur.Elde edilen her gelir vergilendirilmek zorundadır. Hesabı satan kişi vergi vermediği için her türlü illegal oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.