İtemsatış Discord üzerinden takas yaparken dolandırılım

Arkadaşlar İtemsatış'ta hesabımı satıyordum ve biri takas düşünür müsünüz demişti ben de kabul etmiştim Discord'dan konuşuyorduk hesapları verince arkadaş benim hesabımı çaldı. Bununla ilgili bir işlem yapabiliyor muyum İtemsatış'la konuşsam?
Sitede takas yasak zaten bu açıkca yazılmış bir kural sizin hatanız.

Arkadaşlar İtemsatış'ta hesabımı satıyordum ve biri takas düşünür müsünüz demişti ben de kabul etmiştim Discord'dan konuşuyorduk hesapları verince arkadaş benim hesabımı çaldı. Bununla ilgili bir işlem yapabiliyor muyum İtemsatış'la konuşsam?
VALORANT'a hesabım çalındı diye ticket açarsanız belki geri verirler.

Arkasaşlar yarıdmlarınız için teşekkür ederim CİMER'e şikayette bulundum evimin yakınındaki karakola gittim ve arkadaşla aynı şehirdeymişim bir ziyarete gideceğim 😀

Kendi hesabı için demiştim.

15-20 adet soru soruyorlar ve arkadaş hesabı satın aldığı için bu soruları cevaplaması neredeyse imkansız. Hesap hiçbir şekilde kurtarılamaz.

Valorant'a hesabım çalındı diye ticket açarsanız belki geri verirler.

Sizin hatanız, geçmiş olsun.

Sitede takas yasak zaten bu açıkca yazılmış bir kural sizin hatanız.

Arkasaşlar yarıdmlarınız için teşekkür ederim CİMER'e şikayette bulundum evimin yakınındaki karakola gittim ve arkadaşla aynı şehirdeymişim bir ziyarete gideceğim 😀

Dostum böyle bir şeyin olabilecegine inanmıyorum. Sizin yasal olarak bu durumda hiçbir hakkınız maalesef yok. Karakolada gitseniz davada açsanız hesap satış yapmak illegal bir durumdur bundan ötürü hiçbir şey olmaz bir de savcılık emri olmadan bildigim kadarıyla siber suçlar adres tespiti yapmıyor yapsalar dahi sizinle paylaşmazlar.

Dostum böyle bir şeyin olabilecegine inanmıyorum. Sizin yasal olarak bu durumda hiçbir hakkınız maalesef yok. Karakolada gitseniz davada açsanız hesap satış yapmak illegal bir durumdur bundan ötürü hiçbir şey olmaz bir de savcılık emri olmadan bildigim kadarıyla siber suçlar adres tespiti yapmıyor yapsalar dahi sizinle paylaşmazlar.
İsim ile sorgulatmış herhalde arkadaş. Karakolda ikametgah adresini söylemişlerdir. Lakin bu biraz yasadışıya giriyor herhalde.(Tam bilmiyorum.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı