İtemsatış üzerinden alışveriş yapmak

Güvenilir sitedir rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz. Özellikle "güvenilir satıcı" ünvanına sahip satıcılardan alışveriş yaparsanız sizin için daha güvenilir ve iyi olur

Evet resimdekiler güvenilir satıcı. Güvenlikle ilgili yanıtlarımı aldım. Ama anlamadığım 2 şey var. Neden hesap bilgileri değiştirilmiyor ve ortak hesapsa nasıl Online oynayacağım?

Güvenilir site ama destek ekibi rezalet diyebilirim. Bu tür hesaplar ya çalıntı hespalar oluyor ofline oynanılıyor diye biliyorum.

Evet resimdekiler güvenilir satıcı. Güvenlikle ilgili yanıtlarımı aldım. Ama anlamadığım 2 şey var. Neden hesap bilgileri değiştirilmiyor ve ortak hesapsa nasıl Online oynayacağım?

Cracklı hesap olabilir ya da hesap kendısınındır sadece ofline ve e posta ve şifre dğeiştirmeden oynayabilirsin.

Ortak hesapta online oynanmaz. 2 kişi girerse ilk girenin oturumu kapanır. Her satıcı e-posta değişimi sağlamaz ve şifre değişimi satıcıyı uğraştırır.

Hocam bu tarz satıcılar genelde random hesap satanlar ve fiyatta gördüğünüz gibi ucuz.Başka yerlerden tedarik edip uyguna satıyorlar.Başka yerden de olduğu için onlarında hesap bilgilerini değiştirebilmeleri mümkün değil diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı