İtemsatış güvenilir mi?

Ben İtemsatış'ı tavsiye etmiyorum. 2. El kalıcı Blizzard hesabı aldım, hesabı 6 ay kullandım ardından Blizzard hesabımı kapattı ve kimlik kartı şifresi istedi benden. Satıcıyı aradım sağ olsun İtemsatış beni satıcıya bağladı, satıcı "bende 2. el almıştım kardeşim yardımcı olamayacağım kusura bakma" dedi. Böyle trajik enteresan olayların olduğu bir site.

Ben İtemsatış'ı tavsiye etmiyorum. 2. el kalıcı Blizzard hesabı aldım, hesabı 6 ay kullandım ardından Blizzard hesabımı kapattı ve kimlik kartı şifresi istedi benden. Satıcıyı aradım sağ olsun İtemsatış beni satıcıya bağladı, satıcı "bende 2. el almıştım kardeşim yardımcı olamayacağım kusura bakma" dedi. Böyle trajik enteresan olayların olduğu bir site.

Hocam hesap satışını isterseniz direkt hesabın sahibinden yapın, isterseniz tanıdık olsun fark etmez hesap satışı her zaman riskli. Çünkü geri alması çok basit.

Hocam hesap satışını isterseniz direkt hesabın sahibinden yapın, isterseniz tanıdık olsun fark etmez hesap satışı her zaman riskli. Çünkü geri alması çok basit.
İşte senin kaderin bir başkasının elinde. O adam istemese sen oyununu oynayamazsın, kontrol hesabın ilk sahibinde. Oyun üreticileri Steam, Epic gibi büyük şirketler boşuna "2. el hesap alımı satımı yasaktır" demiyor.

Ben İtemsatış'ı tavsiye etmiyorum. 2. El kalıcı Blizzard hesabı aldım, hesabı 6 ay kullandım ardından Blizzard hesabımı kapattı ve kimlik kartı şifresi istedi benden. Satıcıyı aradım sağ olsun İtemsatış beni satıcıya bağladı, satıcı "bende 2. el almıştım kardeşim yardımcı olamayacağım kusura bakma" dedi. Böyle trajik enteresan olayların olduğu bir site.

Dava açabilirsin ayrıca hesap satın almışsın bir zahmet dolandırıl her platformda hesap alma satma yasaktır.

İşte senin kaderin bir başkasının elinde. O adam istemese sen oyununu oynayamazsın, kontrol hesabın ilk sahibinde. Oyun üreticileri Steam, Epic gibi büyük şirketler boşuna "2. el hesap alımı satımı yasaktır" demiyor.

Bana hesap alma işleri vs. saçma geliyor hocam zaten. 3K'lık item vs. varsa 1.5k ya satıyorlar. Hele Valorant gibi skin vs. satılan oyunlarda(oynanışa etki etmiyorlar pek). Millet güvenip alıyor. Mailden desteğe bir mail atmaları yetiyor oysaki hesabım çalındı vs. diye.

450 TL için dava açmam mümkün değil ya da mümkün mü sizce?

Muhtemelen astarı ederini geçer. Yine ucuz yırtmışsınız 10k değerinde oyun var diye bir tanıdığım Steam hesabına 4K yatırmıştı(tahmin edin ne oldu)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı