İtemsatış güvenilir mi?

FVuarr

Decapat
Daha fazla  
Hesap kasıp satabilirsin İtemsatış gibi yerlerde. Ama pazar sistemi yok maalesef.

Hazır konusu açılmışken İtemsatış güvenilir midir hocam sizce? Call of Duty Mobile hesabım var. Onu satabilirim zamanında mal gibi 3K para yatırdıydım. Hem de dolar 14-15 iken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 60 civarı satış yaptım şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama alıcı ve satıcıya bağlı tamamen.

Güvenilir değil hocam sakın satmayın , ben steam hesabımı satarken bir alıcı ile konuşuyordum benden stem şifremi istedi , ben de şifremi vermeyeceğimi site üzerinden alışveriş yaparak parayı ödedikten sonra sitenin ona şifreyi vereceğini böylece alışverişin site üzerinden olması gerektiğini söyledim , o da sitede yetkili olduğunu şifreyi vermem gerektiğini sonra ödemeyi yapacağını söyledi. Ben de bu durumu site yöneticisine bildirdim ama en ufak bir yaptırım olmadı o adama üstüne ben ceza aldım. Meğer adam sitenin gediklilerindenmiş baya satış yapmış başka kişilere hem alıcı hem satıcıymış ama hesapları da çalmaya çalışıyormuş sitede bu adamı koruyormuş , itemsatış kesinlikle güvenilir değil sitenin bilgisi dahilinde oluyor her şey. sağlam değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı