İtemsatış güvenli midir?

Captain Rex

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Selam, ben bu yerden ucuza Coc Roblox hesabı almak istiyorum. Ancak daha önceden hiç burayı kullanmadım.
Kullananlar varsa bilgi verebilir misiniz?
Duyduğum kadarıyla hesabı satın aldıktan sonra siteye onay verme olayı varmış doğru mu? Bir de mobil ödeme var mı? Vodafone kullanıyorum ve mobil ödeme ile almak istiyorum çünkü bir kartım yok.

Selam, ben bu yerden ucuza Coc Roblox hesabı almak istiyorum. Ancak daha önceden hiç burayı kullanmadım.
Duyduğum kadarıyla hesabı satın aldıktan sonra siteye onay verme olayı varmış doğru mu? Bir de mobil ödeme var mı? Vodafone kullanıyorum ve mobil ödeme ile almak istiyorum çünkü bir kartım yok.
Hesap satan hiçbiryer güvenli değildir anlayın artık.

Satıcıyı inceleyin. Güvenilir satıcı rozeti varsa sıkıntı olmaz. Yorumlarına falanda bakın öyle alın.

Kart ile ödeme yapılıyor diye biliyorum. Hesap satışları güvenli değil. Hesabı satıp bilgilerini değişebilir. Onaylama sistemi evet var ama sen değişsen dahi gidip mail atıp hesabım çalındı diyerek yalanlarla geri alabilir. Yine de sizin kararınız.

Kart ile ödeme yapılıyor diye biliyorum. Hesap satışları güvenli değil. Hesabı satıp bilgilerini değişebilir. Onaylama sistemi evet var ama sen değişsen dahi gidip mail atıp hesabım çalındı diyerek yalanlarla geri alabilir. Yine de sizin kararınız.

O zaman ben hiç riske girmeyeyim çünkü herkes iade yapılmaz değişim yapılır hesap boş çıkarsa iade değişim yapılmaz yazmış.
Hepinize cevaplar için teşekkürler.

Selam, ben bu yerden ucuza coc Roblox hesabı almak istiyorum. Ancak daha önceden hiç burayı kullanmadım.

Hesap satışlarına güvenmemenizi tavsiye ederim. Satıcının yorumlarına ve güvenilirliğine bakın almak istiyorsanız öyle alın. Eğer herhangi bir şey yazmıyorsa almayın hocam. Hiçbir şekilde tam garanti verilmiyor. Ben kendi hesabımı satmıştım fakat tutup adamı dolandırmadım hakkıyla verdim hesabı.

İtemsatış'dan birkaç arkadaşım Nitro satın aldı bir arkadaşımda VPlerini oradan alırdı fakat bu tarz sitelerde hesap-satis kısmı için forumlarda çok şikayet görüyorum hesabı geri cekmeler vs. kısacası almanızı önermiyorum.

Hesap satışlarına güvenmemenizi tavsiye ederim. Satıcının yorumlarına ve güvenilirliğine bakın almak istiyorsanız öyle alın. Eğer herhangi bir şey yazmıyorsa almayın hocam. Hiçbir şekilde tam garanti verilmiyor. Ben kendi hesabımı satmıştım fakat tutup adamı dolandırmadım hakkıyla verdim hesabı.

İtemsatış'dan birkaç arkadaşım Nitro satın aldı bir arkadaşımda vplerini oradan alırdı fakat bu tarz sitelerde hesap-satis kısmı için forumlarda çok şikayet görüyorum hesabı geri cekmeler vs. kısacası almanızı önermiyorum.

Hocam yorumlara falan bakıyorum ama fake gibiler bir de adamın boş çıkarsa iade yok hesapta sorun olursa iade yerine değişim yazısı beni iskillendirdi açıkçası.

İtemsatış'ta ben bir satıcıyım. Site güvenilir ama içindeki satıcılardan emin değiliz. Satın almadan once kullanıcının değerlendırmelerıne bak yuksekse satın alabılırsın. Eger satın aldıktan sonra satıcı sana hesabı aldıgını onayla ben vereceğim derse destek bolumune sıkayet et. Zaten sen satın alınca para İtemsatış'ın havuzuna dusuyor. Eger sen hesabı aldıgını onaylarsan satıcı da verdıgını onaylarsa para satıcıya o zaman gıdıyor. Eger 24 saat ıcınde onaylamazsan veya reddetmezsen otomatık olarak satıcıya gıdıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı