İtemsatış ile beraber İtempazar da kullanılmalı mı?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba. Yaşım 15. İtemsatış sitesinde 1 yıldır mağazayım ve hesap satışları, Boost hizmetleri yapıyorum. Öğrenciyiz, iyi bir harçlık geçiyor elime. Lakin bir konuda takıldım, bildiğiniz üzere İtemsatış ile itempazar siteleri aynı firmaya bağlı ama farklı proje olan 2 ayrı sitedir. İtemsatış her zaman daha önde ancak sizce itempazarada üye olup, satışlarıma orada devam etmeli miyim? Bu benim başarımımı arttırır yoksa zaman kaybımı olur? İki siteyle uğraşmak zor olur mu?

Merhaba. Yaşım 15. İtemsatış sitesinde 1 yıldır mağazayım ve hesap satışları, Boost hizmetleri yapıyorum. Öğrenciyiz, iyi bir harçlık geçiyor elime. Lakin bir konuda takıldım, bildiğiniz üzere İtemsatış ile itempazar siteleri aynı firmaya bağlı ama farklı proje olan 2 ayrı sitedir. İtemsatış her zaman daha önde ancak sizce itempazarada üye olup, satışlarıma orada devam etmeli miyim? Bu benim başarımımı arttırır yoksa zaman kaybımı olur? İki siteyle uğraşmak zor olur mu?
Gamesatış tarafına bakın isterseniz. Orası da aktif olarak kullanılıyor. Oradan da müşteri çekersiniz. Birden fazla sitede ilanınızın olması daha faydalı olur.

GameSatış tarafına bakın isterseniz. Orası da aktif olarak kullanılıyor. Oradan da müşteri çekersiniz. Birden fazla sitede ilanınızın olması daha faydalı olur.

Daha önce hiç orayla muhabbetim olmadı. Deneyeceğim. Peki, aktiflik ve satış durumları nedir? Ayrıca en önemli sorum, birden fazla siteyle uğraşmak vakit kaybı mı?

Daha önce hiç orayla muhabbetim olmadı. Deneyeceğim. Peki, aktiflik ve satış durumları nedir? Ayrıca en önemli sorum, birden fazla siteyle uğraşmak vakit kaybı mı?
Vakit kaybı değil. Siz ilanınızı açarsınız beklersiniz. Gelirse gelir gelmezse gelmez. Zaten bir tarafta ilanınız olduğu için diğer siteye ilan açmak vaktinizi neredeyse almaz. Valorant ve PUBG hesabı, cs2 skini vs. satışlarım oldu. Komisyon oranı Diğer sitelere göre daha makul olduğu için tercih ediliyor. Gayet aktif. Para çekimlerinde, hesap satışlarında vs. bir problem yaşamadım. Ayrıca birçok ödeme seçeneği olduğu ve kredi kartına taksit vs. imkanları olduğu için tercih eden çok oluyor.

Vakit kaybı değil. Siz ilanınızı açarsınız beklersiniz. Gelirse gelir gelmezse gelmez. Zaten bir tarafta ilanınız olduğu için diğer siteye ilan açmak vaktinizi neredeyse almaz. Valorant ve PUBG hesabı, CS2 skini vs. satışlarım oldu. Komisyon oranı diğer sitelere göre daha makul olduğu için tercih ediliyor. Gayet aktif. Para çekimlerinde, hesap satışlarında vs. bir problem yaşamadım. Ayrıca birçok ödeme seçeneği olduğu ve kredi kartına taksit vs. imkanları olduğu için tercih eden çok oluyor.

Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Sana zahmet olmazsa bir sorum olacak. İtemsatış'ta bakiye yükleyip ilan alabiliyoruz. GameSatış'ta ilanı direkt kredi kartıyla alma şansımız var mı? Eğer böyle bir şey varsa kayıt olmaya gidiyorum bile 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı