İtemsatış ne kadar güvenilir?

@Uxsmu'un dediği gibi "Otomatik Teslim / Anında Teslim" olarak işaretli bir seçenek var ilan içerisinde onu kullanarak güvence sağlayabilirsiniz.

Oradaki kutucuğa hesap bilgilerini yazmak yerine müşteri aldıktan sonra siparişi onaylattırın ve para size gelecektir geldikten sonra chat kısmından verin hesabı sizin için daha güvenilir olur fakat karşı tarafı buna ikna etmelisiniz.
Bu durum İtemsatış içerisinde yasak, sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Konuyu uzatmanın anlamı yok arkadaşlar. Tek yapılması gereken sanal ürünü seçmek. Birisi ilanınızı satın alınca size mesaj gelecek, sizde gerekli bilgileri chatten vereceksiniz. Keşke konu sahibi aktif olsaydı daha iyi olurdu.
Eki Görüntüle 1641138
Sanal ürün olarak teslim etmek de bir seçenek. Fakat otomatik teslim yapsanız da sorun çıkmaz, sanal ürün seçeneği hızlı teslim edemeyecekseniz müşterinin acele davranıp siparişi iptal etmesine ya da düşük değerlendirme vermesine sebep olabiliyor.

Sanal ürün olarak teslim etmek de bir seçenek. Fakat otomatik teslim yapsanız da sorun çıkmaz, sanal ürün seçeneği hızlı teslim edemeyecekseniz müşterinin acele davranıp siparişi iptal etmesine ya da düşük değerlendirme vermesine sebep olabiliyor.
Biliyorum dostum. Otomatik teslim yapsanız çıkıyor sorun, her şeyin bi kolpası var emin olun. ( İtemsatışda 2 yıldır satış yapıyorum )

Stoklu yapmayın sizde. Adam ilanı satın alıcak sonra teslim ediceksiniz sohbetten.
Bununla uğraşılmaz gerçekten hocam. Ucuza koyacağım çünkü. Açıklamaya ürünü alıp hesaba girerken video kaydı alın yoksa itiraz kabul edilmez falan filan yazacağım. Şimdi bi' video çekerim hesapları falan gösteririm bir kaç tanesine giriş yaparım güvenilir olduğunu gösteririm. Millet keşke kurnaz olmasa da uğraşmadan satsak şu şeyleri.

Bununla uğraşılmaz gerçekten hocam. Ucuza koyacağım çünkü. Açıklamaya ürünü alıp hesaba girerken video kaydı alın yoksa itiraz kabul edilmez falan filan yazacağım. Şimdi bi' video çekerim hesapları falan gösteririm bir kaç tanesine giriş yaparım güvenilir olduğunu gösteririm. Millet keşke kurnaz olmasa da uğraşmadan satsak şu şeyleri.
"İade veya değişim için satın almadan önce başlatıp hesaba girdikten sonraya kadar video kaydı alınız." ibaresi ekleyin, gerisini düşünmeyin hocam. Stoklu yapın, hiçbir şey olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı