İtemsatış rastgele oyun ilanı alınır mı?

1% RDR2, 1% FC 25, 1% CoD, %99 mk11.

%104 mk11. stok listesinde büyük ihtimalle diğer oyunların baş harfi bile yoktur.

Satıcıyı niye sansürlediniz orasını anlamadım. Güvenilirliğine bakın satıcının. Çok çekmişliğim var benim İtemsatış'tan.

Hocam satıcının yorumlar için bot bastığını düşünüyorum bir kişinin aldığı yorumdan 3-4 tane var bilinçli yapılmış gibi.

Klasik İtemsatış çok şaşırmadım😀

Ayrıca çıkan kişilerden kimseye bir şey çıkmamış gibi sadece güzel yazmışlar :D gerçek bir İtemsatış kullanıcısı bir şey çıkarsa onu yazar diye biliyorum.

Peki bana önerebileceğiniz güzel oyunların keylerini makul fiyata satan siteler var mıdır?

Bilgilendirir misiniz? Merak ettim.

Hocam onu araştırdım ama İtemsatış keylerde destek vermiyormuş keyi bir kere bile görsek kullanmış sayılıyormuşuz okuduklarıma göre.

Ayrıca çıkan kişilerden kimseye bir şey çıkmamış gibi sadece güzel yazmışlar :D gerçek bir İtemsatış kullanıcısı bir şey çıkarsa onu yazar diye biliyorum.

Peki bana önerebileceğiniz güzel oyunların keylerini makul fiyata satan siteler var mıdır?

Hesap.com.tr'ye bakın item satıştan kat ve kat daha güvenilirdir.

Ben dayanamadım aynı satıcının 80TL'lik bir ilanını aldım Back 4 Blood Ultimate Edition key geldi her türlü kazançlı oldum diye düşünüyorum.

Epic Games'te şu an Back 4 Blood Ultimate Edition 40 lira, size Steam key mi geldi?

Evet hocam key geldi ama ben Epic Games'ten genellikle oyun almıyorum Steam hesabımı dolduruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı