İtemsatış satıcısının güvenilir olduğu nasıl anlaşılır?

lexinarium

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, İtemsatış'ta çok güzel bir Fortnite hesabı buldum. Fiyatı bin TL. Satıcının yorumları hep 10/10, kimlik onaylı ve 40 başarılı işlemi var. Bana güvenilir gibi göründü ama hesap bayağı iyi, biraz tereddüt ettim. Siz ne diyorsunuz bu konuda cevap verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, İtemsatış'ta çok güzel bir Fortnite hesabı buldum. Fiyatı bin TL. Satıcının yorumları hep 10/10, kimlik onaylı ve 40 başarılı işlemi var. Bana güvenilir gibi göründü ama hesap bayağı iyi, biraz tereddüt ettim. Siz ne diyorsunuz bu konuda cevap verirseniz çok sevineceğim.

Yorumlarına bakın iyise kayıt alarak alın.

Selamlar, İtemsatış'ta çok güzel bir Fortnite hesabı buldum. Fiyatı bin TL. Satıcının yorumları hep 10/10, kimlik onaylı ve 40 başarılı işlemi var. Bana güvenilir gibi göründü ama hesap bayağı iyi, biraz tereddüt ettim. Siz ne diyorsunuz bu konuda cevap verirseniz çok sevinirim.

Kimlik onayı varsa ve hesabı geri çekerse eğer, siz İtemsatış ile iletişime geçip adamı mahkemeye verebilirsiniz. Yani kimlik onayı varsa rahat olun derim (çok da rahat olmayın yani :D). Yorumlara bakabilirsiniz.

Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum da papel fiyatları tavan yapmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı