İtemsatış'da 12 yaşındaki birisi güvenilir satıcı olabilir mi?

kaan32k

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba İtemsatış'ta oyun hesapları satıyordum ta ki 1 saat öncesine kadar en son satışımdan sonra hesabım bloke oldu ve güvenilir satıcı istiyor. Benim de yaşım 12 olduğu için :D bu doğrulamayı onaylarlar mı, onaylamazlar mı bilmiyorum. Buraya danışmak istedim yanıtlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabın neden bloke oldu? Güvenli şekilde satışlar yaptıysan doğrulamayı yaparlar diye düşünüyorum.

Merhaba İtemsatış'ta oyun hesapları satıyordum ta ki 1 saat öncesine kadar en son satışımdan sonra hesabım bloke oldu ve güvenilir satıcı istiyor. Benim de yaşım 12 olduğu için :D bu doğrulamayı onaylarlar mı, onaylamazlar mı bilmiyorum. Buraya danışmak istedim yanıtlarınız için teşekkürler.

Doğrularlar büyük ihtimalle 70 TL'den fazla bakiyen olduğu icin hatta senin adının olduğu bir kart isteyecekler parayı çekmek icin onu da ininal Kart alip halledebilirsin eger gidip almaya üşeniyorsan ininal uygulamasını indirip ailenden birinin telefon numarasını kendi tcni girip karti olustur (sanal kart olusturmak ücretsiz). İtemsatış banka hesabina ekle. Iyi gunler.

Vay be ya biz büyüdük farkında değiliz ya da yeni nesil zehir gibi tuhaf geliyor 12 yaşındaki çocuğun bu işlerle uğraşması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı