burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Ben dün İtemsatış'dan Minecraft aldım ama hesabın yanında ile birlikte Game Pass yazıyor. Hesabım gidecek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2022
Ben dün İtemsatış'dan Minecraft aldım ama hesabın yanında ile birlikte Game Pass yazıyor. Hesabım gidecek mi?
Cyberbug 2077 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Makaleler 1 Çözümler 10 26 Temmuz 2022 #21 burkie dedi: Ben direkt Microsoft hesabını aldım adamdan. Ve sonra aboneliği durdurdum. Genişletmek için tıkla... Gider o zaman hesap maalesef adam dolandırmış sizi. Artı 0 Eksi
burkie dedi: Ben direkt Microsoft hesabını aldım adamdan. Ve sonra aboneliği durdurdum. Genişletmek için tıkla... Gider o zaman hesap maalesef adam dolandırmış sizi.
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #22 burkie dedi: Bilmiyorum bu olayi ama minecrafta 200 tl vericek durumum yok olsaydi basina baslik acacak kadar ugrasmazdim Genişletmek için tıkla... 3-4 hafta para biriktirip tek seferlik alabilirdiniz minecraft.net sitesinden. Artı 0 Eksi
burkie dedi: Bilmiyorum bu olayi ama minecrafta 200 tl vericek durumum yok olsaydi basina baslik acacak kadar ugrasmazdim Genişletmek için tıkla... 3-4 hafta para biriktirip tek seferlik alabilirdiniz minecraft.net sitesinden.