İtemsatış'ta dolandırıldım

Niye boş olsun kanka inan hiç önemi kalmaz Steam hesabı satmanın yasak olduğunun. Adam sana hesap vericem diyor parasını veriyosun hesabı geri alıyor. Bunu böyle anlatsan davayı çok büyük ihtimal kazanırsın yani.
Ne demek önemi kalmaz? Steam sana diyor ki bu hesabın satılması yasak. Sen kendi keyfine göre hesabı satarak hak sahibi olduğuna inandın mı? Gram hakkın yok, boş dava.
 
Ne demek önemi kalmaz? Steam sana diyor ki bu hesabın satılması yasak. Sen kendi keyfine göre hesabı satarak hak sahibi olduğuna inandın mı? Gram hakkın yok, boş dava.
Türkiye gibi yerde çoğu zaman böyle şeyler göz ardı edilebiliyor ve steamde Türkiye'de çok bilinen birşey olmadığı için diyorum. Mesela steam'i bilen kaç tane hâkim, savcı, avukat gibi insan vardır çok az. Mesela Tolunay ören'i bir ara ev adresini falan ifşalıyolardı da Tolunay savcılığa gitmişti ya. Hâkime olayı anlatıyorlar hakimde discord ne diyormuş onun gibi düşün
 
Bende 2 gün önce 1100 TL'ye hesap aldım 2. gün hesaı geri aldılar destek yazdım kanıtları vs attım site karşıya iade yapması için mail falan atmış karşı taraf iade yapmak istemezse ne olacak bilen var mı? Site beni haklı kıldı ilk başta zaten satan adamda hesabı sanmışsın başka birine gibi bahaneler uyduruyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı