İtemsatış'ta satılan hesaba giriş yapılamaması dava sebebi midir?

Sypereren

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben dün İtemsatış sitesinden Valorant hesabı sattım 3500 TL'ye ve ilan açıklamasında belirttiğim gibi hesabı aldıktan sonra sorumluluk sizdedir dedim ve alıcı okudum onayladım deyip ilanı aldı fakat hesaba giremediğini, hesabın çekildiğini belirtiyor. İtem satışa destek talebinde bulundu İtemsatış da 24 saat içinde destek ya da iade sağlamazsanız alıcı sizi mahkemeye verecek dedi. Bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet mahkemeye verme olayı var ama böyle kolay olamaz yani yönetim inceleme yaptı mı? Destek ya da iade sağlamasanız mahkemeye verecek dediğine göre yapılmış sanırsam gerekli kontroler.

Merhaba, ben dün İtemsatış sitesinden Valorant hesabı sattım 3500 TL'ye ve ilan açıklamasında belirttiğim gibi hesabı aldıktan sonra sorumluluk sizdedir dedim ve alıcı okudum onayladım deyip ilanı aldı fakat hesaba giremediğini, hesabın çekildiğini belirtiyor. İtem satışa destek talebinde bulundu İtemsatış da 24 saat içinde destek ya da iade sağlamazsanız alıcı sizi mahkemeye verecek dedi. Bir şey olur mu?
Dolandırıcılık? Siz düşünün azıcık beyninizi kullanın 3500 TL'ye Valorant hesabı satın aldınız ve hesaba giremiyorsunuz satıcıda destek sağlamıyor ne hissederdiniz? Bariz bir şekilde dolandırıcılık. Ya iade edin ya da canınız cehenneme.

İade edeceksin. Büyük ihtimalle 5TL'ye aldığın random hesabı satmaya çalıştın. Random diye de belirtmedin.

Yani randıman de.

Dolandırıcılık? Siz düşünün azıcık beyninizi kullanın 3500 TL'ye Valorant hesabı satın aldınız ve hesaba giremiyorsunuz satıcıda destek sağlamıyor ne hissederdiniz? Bariz bir şekilde dolandırıcılık. Ya iade edin ya da canınız cehenneme.

Bakın hesabı alan adam büyük ihtimalle çaldırdı hesabı ya da başkasına sattı beleşe getirmeye çalışıyor çünkü hesap 5 yıldır bendeydi bir problem olmadı.

Kimseye kulak asmayın, hesabı düzgün ve erişilebilir şekilde verdiyseniz hiçbir şey yapılamaz. Ben sana temiz hesap vericem sonra hesabı kaybedip bana geri vermeye çalışacaksın? Oldu. İsterse istiklal mahkemesi kurulsun yine bir şey çıkmaz ama yukarıda bahsettiğim durum çok önemli.

Son durum nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı