Steam İtemsatış'tan alınan hesap veri ilerlemesi kaydetmiyor

Enesf27

Hectopat
Daha fazla  
Oyun Spider-Man Miles Morales oyunda ilerleyip oynadıktan sonra 2 3 gün içerisinde tekrar oyuna giris yaptığımda oyun 14 seviyeye gelmişken başka birisinin oynadığı veriler yükleniyor. Oyuna gireceğim zaman hikayeyi %50 tamamlamisken %20 düşüyor. 2 3 defa oynadım ama yine ayni.

Oyun Spider-Man Miles Morales oyunda ilerleyip oynadıktan sonra 2 3 gün içerisinde tekrar oyuna giris yaptığımda oyun 14 seviyeye gelmişken başka birisinin oynadığı veriler yükleniyor. Oyuna gireceğim zaman hikayeyi %50 tamamlamisken %20 düşüyor. 2 3 defa oynadım ama yine ayni.

Steam Cloud açık kalmış olabilir mi?

Ayarlardan Steam cloud'u kapatıp sonra offline bir sekilde oynayın. O hesaplar sadece size özel değildir.

Cevrim dışı iken oyun ilerlemesi kaydediliyormu Steam Cloud kapattım ama oyunda manuel kayit noktasından basla ikonuna bastım oyun da kaydetti ama tekrardan girince bitirdiğim görevi en başa aldı baştan oynadım.

Steam Cloud açık kalmış olabilir mi?

Steam Cloud kapalıydı ilerleme verilerini kaydetmeyince bende tekrardan açtım ama bu sorun la karşılaştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı