um6t Yoctopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 İtemsatış'tan içinde Elden Ring olan oyun hesabı almak istiyorum, kendi Steam hesabım ban yer mi?
Çözüm İstanbul Trip 9 Mart 2025 Niye yesin hocam yemez alamadığım oyunları Steam hesabı olarak alıyorum offline olarak oynuyorum sıkıntı olmuyor.
Niye yesin hocam yemez alamadığım oyunları Steam hesabı olarak alıyorum offline olarak oynuyorum sıkıntı olmuyor.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.938 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #2 Niye yesin hocam yemez alamadığım oyunları Steam hesabı olarak alıyorum offline olarak oynuyorum sıkıntı olmuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Niye yesin hocam yemez alamadığım oyunları Steam hesabı olarak alıyorum offline olarak oynuyorum sıkıntı olmuyor.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.367 Çözümler 57 9 Mart 2025 #3 um6t dedi: İtemsatış'tan içinde Elden Ring olan oyun hesabı almak istiyorum, kendi Steam hesabım ban yer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bağımsız bir Steam hesabı kullanıyorsun sadece. Bir cihazda birden çok Steam hesabı bulundurabilirsin. Artı 0 Eksi
um6t dedi: İtemsatış'tan içinde Elden Ring olan oyun hesabı almak istiyorum, kendi Steam hesabım ban yer mi? Genişletmek için tıkla... Hayır bağımsız bir Steam hesabı kullanıyorsun sadece. Bir cihazda birden çok Steam hesabı bulundurabilirsin.
KS KS um6t Yoctopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #4 İstanbul Trip dedi: Niye yesin hocam yemez alamadığım oyunları Steam hesabı olarak alıyorum offline olarak oynuyorum sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siteye çok güvenemedim, Steam da hesap satışı yasak diye bildiğim için aklımda kaldı onun için sormak istedim, teşekkürler. Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Niye yesin hocam yemez alamadığım oyunları Steam hesabı olarak alıyorum offline olarak oynuyorum sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam siteye çok güvenemedim, Steam da hesap satışı yasak diye bildiğim için aklımda kaldı onun için sormak istedim, teşekkürler.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.938 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #5 um6t dedi: Hocam siteye çok güvenemedim, Steam da hesap satışı yasak diye bildiğim için aklımda kaldı onun için sormak istedim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yok hocam offline hesaplar hepsi sorun olmaz. Artı 0 Eksi
um6t dedi: Hocam siteye çok güvenemedim, Steam da hesap satışı yasak diye bildiğim için aklımda kaldı onun için sormak istedim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yok hocam offline hesaplar hepsi sorun olmaz.
L Loony Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 223 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #6 İstanbul Trip dedi: Niye yesin hocam yemez alamadığım oyunları Steam hesabı olarak alıyorum offline olarak oynuyorum sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de hesap satın almıştım ancak Cloud etkinleştirildiği için sürekli save im gidiyor bildiğiniz bir çözümü var mı? Artı 0 Eksi
İstanbul Trip dedi: Niye yesin hocam yemez alamadığım oyunları Steam hesabı olarak alıyorum offline olarak oynuyorum sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de hesap satın almıştım ancak Cloud etkinleştirildiği için sürekli save im gidiyor bildiğiniz bir çözümü var mı?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.938 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #7 Loony dedi: Hocam ben de hesap satın almıştım ancak Cloud etkinleştirildiği için sürekli save im gidiyor bildiğiniz bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Clodu kapatmayı denediniz mi Steam ayarlarından? Artı 0 Eksi
Loony dedi: Hocam ben de hesap satın almıştım ancak Cloud etkinleştirildiği için sürekli save im gidiyor bildiğiniz bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Clodu kapatmayı denediniz mi Steam ayarlarından?
Aeques Kilopat Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 152 Çözümler 1 9 Mart 2025 #8 um6t dedi: Hocam siteye çok güvenemedim, Steam da hesap satışı yasak diye bildiğim için aklımda kaldı onun için sormak istedim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sitede bizzat kendim satış yaptım, aynı şekilde satın aldığım şeylerde oldu. Steam hesap satın alımı hakkında bir bilgim yok fakat genel olarak güvenilir bir site diyebilirim. Artı 0 Eksi
um6t dedi: Hocam siteye çok güvenemedim, Steam da hesap satışı yasak diye bildiğim için aklımda kaldı onun için sormak istedim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sitede bizzat kendim satış yaptım, aynı şekilde satın aldığım şeylerde oldu. Steam hesap satın alımı hakkında bir bilgim yok fakat genel olarak güvenilir bir site diyebilirim.