İtemsatış'tan içinde Elden Ring olan oyun hesabı almak istiyorum, kendi Steam hesabım ban yer mi?
Niye yesin hocam yemez alamadığım oyunları Steam hesabı olarak alıyorum offline olarak oynuyorum sıkıntı olmuyor.
Hocam siteye çok güvenemedim, Steam da hesap satışı yasak diye bildiğim için aklımda kaldı onun için sormak istedim, teşekkürler.
Niye yesin hocam yemez alamadığım oyunları Steam hesabı olarak alıyorum offline olarak oynuyorum sıkıntı olmuyor.
Hocam ben de hesap satın almıştım ancak Cloud etkinleştirildiği için sürekli save im gidiyor bildiğiniz bir çözümü var mı?
Sitede bizzat kendim satış yaptım, aynı şekilde satın aldığım şeylerde oldu. Steam hesap satın alımı hakkında bir bilgim yok fakat genel olarak güvenilir bir site diyebilirim.Hocam siteye çok güvenemedim, Steam da hesap satışı yasak diye bildiğim için aklımda kaldı onun için sormak istedim, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.