İtemsatış'tan FIFA 22 alınır mı?

Hocam aldınız mı? bir sorun çıktı mı
Aldım hocam. Teslimatta sıkıntı çıkmadı fakat aynı hesabı 20-30 kişiye sattıklarını düşünüyorum. Satıcı ile iletişim kurmakta da güçlük çektim baya. Oyuna 2-3 hafta giremediğim oldu fakat hiçbir yerde bulunmadığı için almak zorunda kaldım. Tek farkı online modlara girilmiyor.

Aldım hocam. Teslimatta sıkıntı çıkmadı fakat aynı hesabı 20-30 kişiye sattıklarını düşünüyorum. Satıcı ile iletişim kurmakta da güçlük çektim baya. Oyuna 2-3 hafta giremediğim oldu fakat hiçbir yerde bulunmadığı için almak zorunda kaldım. Tek farkı online modlara girilmiyor.
Hocam ben de almayı düşünüyorum da Oyuna steam den girmek yerine masaüstünden girsek olur mu diye merak ettim. Yani hesap şifresi değiştirilse bile bizde kalıcı olmaz mı oyun?

Hocam ben de almayı düşünüyorum da oyuna Steam'den girmek yerine masaüstünden girsek olur mu diye merak ettim. Yani hesap şifresi değiştirilse bile bizde kalıcı olmaz mı oyun?

Hesap şifersini kullanıcılar değiştiremiyor. O konuda sıkıntı yaşamazsınız. Masa üstünden girince zaten direk Steam açılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı