İtemsatış'tan Rust Twitch drop alınır mı?

Skinlerin hepsi geldi teşekkürler.

1748942196318.png

Dosya Ekleri

• 1748942180332.png
    1748942180332.png
    388,3 KB · Görüntüleme: 24
Biraz önce satın alımı gerçekleştirdim raund 38 39 40 fakat TW dropta gösterdiği bütün skinler hesabıma gelmedi. Facepunch check yaptığımda eski skinler kullanılamıyor, gönderilemez hatası veriyor. Ayrıca raund 40 bütün skinleri de gelmedi. Bu gibi problemler oluyor.
Söylemek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz önce satın alımı gerçekleştirdim raund 38 39 40 fakat TW dropta gösterdiği bütün skinler hesabıma gelmedi. Facepunch check yaptığımda eski skinler kullanılamıyor, gönderilemez hatası veriyor. Ayrıca raund 40 bütün skinleri de gelmedi. Bu gibi problemler oluyor.
Söylemek istedim.
Site içerisinden iletişime geçerek yardım alabilirsiniz, ürünlerimizde problem yoktur. Tamamen alıcı kaynaklı olduğundan eminim.

Söylemek istedim.
Konuyla ilgili site içerisinden iletişim kurduk, sorununuz çözüldüğünü görmekteyim, elimizden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaktayız.

Son düzenleme:
Site içerisinden iletişime geçerek yardım alabilirsiniz, ürünlerimizde problem yoktur. Tamamen alıcı kaynaklı olduğundan eminim.
3 vea 4 kere satın aldım sizden hepsi eksiksiz ve anında geldi düzenli satın alıyorum hem güvenli hem hızlı tekrardan teşekkür ederim ::)))
(ALACAK ARKADAŞLAR GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALABİLİRSİNİZ GÖZÜNÜ KAPALI GÜVENEBİLİRSİNİZ)

Söylemek istedim.
O ESKİ RAUND OLANLARI 6 AY GEÇİNCE ALINMIOR O YÜZDEN RUST"IN KURALIDIR O YÜZDEN SIKINTI YOK
(ALMADAN ÖNCE 6 AY GEÇMİŞ Mİ BAK ONA GÖRE SATIN AL DOSTUM) :))

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı