İtemsatış'tan Xbox Game Pass 3 aylık alınır mı?

flexyyyxd

Femtopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass 1 aylık aldım ve FC 24'ü çok beğendim fakat öğrenciyim ve her ay Xbox'a 200 küsur TL vermek istemiyorum. İtemsatış adlı satış platformunda da Xbox Game Pass kendi hesabına 3 aylık kod diye ilanlar var ve ilanı açanlar onaylı 17000 küsur satışları var. Sizce alınır güvenli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir birçok kez alışveriş yaptım satıcı yorumları olumluysa değerlendirilebilir.
Ama bazen aynı hesabı birçok kişiye satan satıcılar oluyor dikkat etmek lazım.

Xbox Game Pass 1 aylık aldım ve FC 24'ü çok beğendim fakat öğrenciyim ve her ay Xbox'a 200 küsur TL vermek istemiyorum. İtemsatış adlı satış platformunda da Xbox Game Pass kendi hesabına 3 aylık kod diye ilanlar var ve ilanı açanlar onaylı 17000 küsur satışları var. Sizce alınır güvenli mi?
sana herhangi bir kod verilmiyor diye biliyorum sana bir hesap veriyor ortak ordan indirip oynuyorsun

Link atar mısınız ? Kod ilanı uzun zamandır göremiyorum hesap olmasın dedikleriniz ?

Hayır key olarak vereceğim dedi adam.
o zaman herhangi bir sorun olmaz güvenebilirsin bir aksilik olma ihtimaline karşı satın almadan önce video kaydı başlat ve satın alıp dene yoksa bozuk çıktığı taktirde aide yapmama konusunda sıkıntı yaşayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı