iTest Android'de nasıl açılır?

Yer
Yalova/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz aga.
Selamlar.
Biliyorsunuz ki Samsung Apple cihazlar için 'iTest' adlı bir site gibi bir şey çıkardı.

Apple cihazlarda Samsung deneyimi yaşamak için.

Ben bunu Samsung cihazımda yapmak istiyorum mümkün müdür?

Hani siteyle falan oynasam bir şeyler yapsam içine giriş yapabilir miyim?

Samsung telefonunuzun modeli nedir? Yeniyse zaten aynı şeyle karşılaşacaksanız. Ha iPhone kullananlar ne görecek, onu merak ediyorsanız sistem zaten web tabanlıymış. Arayüzün sunucuda çalıştırılmasıyla görüntü alıyorsunuz. Büyük ihtimalle siz de kullanabilirsiniz.

Samsung telefonunuzun modeli nedir? Yeniyse zaten aynı şeyle karşılaşacaksanız. Ha iPhone kullananlar ne görecek, onu merak ediyorsanız sistem zaten web tabanlıymış. Arayüzün sunucuda çalıştırılmasıyla görüntü alıyorsunuz. Büyük ihtimalle siz de kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy A2 Core Android 8 oreo GO iPhone kullananlar ne görecek onu merak ediyorum bende cihazımda açmak istiyorum ama girilince açılmıyor sadece iPhone gibi bir şey yazıyor nasıl yapabilirim?

Teşekkür ederim.
Hocam nasıl açaçacğım hakkında bir bilgi verme şansınız varmı.

Bulamadınız sanırım.
Oluşturulan web sitesi işletim sistemine göre çalışıyor. Android için bloke edilmiş durumda. Samsung telefonumla açtığımda sen zaten Samsung kullanıyorsun, bu linki iPhone kullanan arkadaşlarına at yazıyordu.

Eğer sitenin içeriğini kopyalayıp herkese açık halde yayınlarsa birisi ancak o şekilde görürsünüz hocam.

Oluşturulan web sitesi işletim sistemine göre çalışıyor. Android için bloke edilmiş durumda. Samsung telefonumla açtığımda sen zaten Samsung kullanıyorsun, bu linki iPhone kullanan arkadaşlarına at yazıyordu.

Eğer sitenin içeriğini kopyalayıp herkese açık halde yayınlarsa birisi ancak o şekilde görürsünüz hocam.
Mümkün değil yani blokeyi kaldırmam mümkünmü kendi cihazımdan girme imkanım varmı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı