İthalatçı garanti güvenilir mi?

Mülooo

Hectopat
Daha fazla  
Xiaomi Mi A1 almayı düşünüyorum fakat arkadaş Redmi 5 aldı, 4 gün içinde üstüne düştü anakartı bozuldu garantiye gönderdi fakat parçası eksik dedi. Bu yüzden ithalatçı garantiye güvenemedim. Sizce güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Mi A1 almayı düşünüyorum fakat arkadaş Redmi 5 aldı, 4 gün içinde üstüne düştü anakartı bozuldu garantiye gönderdi fakat parçası eksik dedi. Bu yüzden ithalatçı garantiye güvenemedim. Sizce güvenilir mi?
Bence güvenilmez :)
Koskoca, bir çok anlaşmaları ve standartları olan bir şirketin yerine 3-5 adamın eline kalıyorsunuz.​

Arada fark edilir oranda fiyat farkı varsa düşünülebilir ama garanti gibi konularda takıntılıysan mecbur Türkiye garantili alacaksın.

Ben ithalatçı garantisi ile telefon aldığım garantisi yokmuş gibi hayal ediyorum.

Arada fark edilir oranda fiyat farkı varsa düşünülebilir ama garanti gibi konularda takıntılıysan mecbur Türkiye garantili alacaksın.

Ben ithalatçı garantisi ile telefon aldığım garantisi yokmuş gibi hayal ediyorum.
Bilgisayar parcası için de geçerli bir kaç parçayı nanokatalogdan alıcam da.

Anakart ve GPU gibi parçalar hariç tercih edebilirsiniz aradaki fiyat farkına değiyorsa. Ama emin olun aradaki fiyat farkına değmez. Ürünün iadesi noktasında bile uğraştırırlar adamı. Halbuki düzgün bir siteden satın alsanız çok daha güvende olursunuz.

Ucuza kaçayım derken pişman olmayın sonradan. Karşınızdaki muhatabı da önemsemenizi öneririm.
Düzgün bir siteden alınan ithalatçı garantili ürünlere; fiyat farkına değdiği müddetçe ve sonradan ağlamayacağınızı baştan kabul ettiğiniz müddetçe karşı çıkmıyorum :D

Anakart ve GPU gibi parçalar hariç tercih edebilirsiniz aradaki fiyat farkına değiyorsa. Ama emin olun aradaki fiyat farkına değmez. Ürünün iadesi noktasında bile uğraştırırlar adamı. Halbuki düzgün bir siteden satın alsanız çok daha güvende olursunuz.

Ucuza kaçayım derken pişman olmayın sonradan. Karşınızdaki muhatabı da önemsemenizi öneririm.
Düzgün bir siteden alınan ithalatçı garantili ürünlere; fiyat farkına değdiği müddetçe ve sonradan ağlamayacağınızı baştan kabul ettiğiniz müddetçe karşı çıkmıyorum :D
Ekran kartı asus rig strix 1060 6gb alıcaktım 150 tl fark var bide türkiyede tek nanokatalogta satılan corsair 275r alıcaktım.
Bu arada webden al güvenli mi?

Webden al güvenli diye biliyorum, hiç şikayetine de rastlamadık bu forumda. Ama ben bir platformun güvenilirliğini; cayma hakkı çerçevesinde ne kadar hızlı para iadesi yaptığı ile ölçen bir insanım.

Bugün Hepsiburada.com'dan aldığın ürünü beğenmeyip geri gönderdiğinde 3-4 gün içerisinde paran hesabına yatmış oluyor ve kimseyle en ufak muhatap olma durumun söz konusu bile olmuyor.
Ben sırf bu sebeple 150TL fazla veririm ama senin bütçen yoksa problem yok, tercih edebilirsin.

Nanokatolog adına şikayet yazan çok insan oldu bu forumda, soğutucusu yamuk yumuk gelen mi dersin :) Ama genel olarak sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
Ben sadece; sıkıntı olması durumunda 150TL fazla versem bile iadeyi sıfır sıkıntı ile alabileceğimi bildiğim için Hepsiburada'yı tercih ederdim. Tercih meselesi tamamen. Ben iadeyi hızlı şekilde yapmayan firmadan alışveriş yapmıyorum.

@THE_MILLER Xiaomi Türkiye'de hizmet veren bir firma değil. Bunu siz de biliyorsunuz. Türkiye garantili satılan ürün EVO BT tarafından garanti sunulan bir ürün ki kendisi KVK ve DELTA'dan daha kötü bir firma. İthalatçı garantilerin çoğu KVK garantili oluyor. Şahsen ikisi arasından fiyata bakmaksızın KVK'yı seçerdim. Hepsi pazarlama stratejisi. Bu tip şeylere fazla güvenmemek lazım.

Zaten telefonu kullanıcı hatası ile bozarsanız hiçbir garanti o ürüne ücretsiz destek sunmaz. Telefonu düşürüp kırıyorsunuz sonra da sizin hatanızı servisin telafi etmesini istiyorsunuz. Hadi arızalı gelse anlayacağım. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı