İthalatçı Garantili Note 8 güvenilir mi?

dogan42

Hectopat
Arkadaşlar bir iki ay içerisinde telefon almayı düşünüyorum. Tercihim iOS veya Note8 olması. Fiyatı pahalı geliyor ama 3700 TL civarında çift hatlı ve ithalatçı garantili cihaz var linkte. Ben Snapdragon 820'den hiç memnun kalmamıştım Xperia XZ'de gerçekten berbat bir telefondu. Sizce Snapdragon 835 ve ithalatçı garantili Note8 mi yoksa alternatif olarak Apple Türkiye Garantili iPhone 7 Plus tercih edilmeli mi ? İki sene problem çıkarmadan kullanmak istiyorum bu kısım çok önemli. Teşekkürler.
Samsung Galaxy Note 8 64 GB Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek fiyat verip aldığın bir telefonda garanti çok daha önemlidir. İthalatçı garanti telefon arızası durumunda genelde kullanıcı hatası diye para ister, telefonda kusur varsa para iadesi yapmaz veya değişim pek gerçekleştirmez.

1000 TL civarındaki telefonlar için ithalatçı olması çok önemsenmeyebilir ama bu değerde bir ücret ödeyeceksen herhangi bir olası sorunsalda bunu göz önüne alman gerekir.

Tavsiyem distribütör garantili ürünler alman.

SD 820 çok güçlü bir işlemci nesinden memnun kalmadın anlam veremedim. 7 Plus ve Note 8, 2 yıldan daha fazla süre kullanılabilecek kapasiteye sahip telefonlar. İthalat garantili diye Note 8 modelinde SD 835 olacak diye bir kayde yok, SD 835 belli başlı ülkelerde satılıyor, kendi işlemcisi 8895 olabilir telefonda. Açıkçası ithalat garantili modeller fiyat olarak daha ucuz distribütör modellerine göre, Note 8 modelinde de ithalat ve distribütör modeli arasındaki fark fazladır. İthalat garanti servisleri distribütör servisleri kadar iyi değil bununda farkında olmak gerek. Türkiye şartlarında fiyatlar o kadar aşırıya kaçtı ki ister istemez ithalat garantili modellere yöneliyorsun yapacak bir şey yok. Normal şartlar altında az fiyat farkı olsaydı distribütör garantili olanları almak daha doğru olurdu. Artık öyle bir aşamaya geldik ki bir şey diyemiyorum, bu yüzden ithalat garantili alanları anlayışla karşılıyorum.

SD 820 çok güçlü bir işlemci nesinden memnun kalmadın anlam veremedim. 7 Plus ve Note 8, 2 yıldan daha fazla süre kullanılabilecek kapasiteye sahip telefonlar. İthalat garantili diye Note 8 modelinde SD 835 olacak diye bir kayde yok, SD 835 belli başlı ülkelerde satılıyor, kendi işlemcisi 8895 olabilir telefonda. Açıkçası ithalat garantili modeller fiyat olarak daha ucuz distribütör modellerine göre, Note 8 modelinde de ithalat ve distribütör modeli arasındaki fark fazladır. İthalat garanti servisleri distribütör servisleri kadar iyi değil bununda farkında olmak gerek. Türkiye şartlarında fiyatlar o kadar aşırıya kaçtı ki ister istemez ithalat garantili modellere yöneliyorsun yapacak bir şey yok. Normal şartlar altında az fiyat farkı olsaydı distribütör garantili olanları almak daha doğru olurdu. Artık öyle bir aşamaya geldik ki bir şey diyemiyorum, bu yüzden ithalat garantili alanları anlayışla karşılıyorum.
Katılıyorum. Belirttiğim gibi Sony cihazdan deneyimledim Qualcomm Snapdragon'u batarya azalıp cihaz ısındığında gerçekten berbatlaşıyor. Bu Sony'den kaynaklıysa bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı