İthalatçı garantili DualSense alınır mı?

düşenekmek

Decapat
DualSense alacağım baktığım her yerde ithalatçı garantili satılıyor. Distribütör garantili olanlarda 5000TL civarında oluyor. Sizce ithalatçı garantili DualSense alınır mı? Bir de amazondakilerde ne garantili olduğu gözükmüyor, onlar distürbitör müdür yoksa ithalatçı mı?

Şahsen ithalatçı almazdım da siz PS için mi alacaksınız PC için mi? Dualsense kronik sorunlu olduğu için şahsen PC için alıyorsanız almayın derim. Microsoft garantili Xbox daha iyi olur.

Ancak PS için alıyorsanız arada ki fiyat farkına değmez alın geçin. En azından büyük fiyat farkı yoksa Amazon'dan almanızı öneririm.

Şahsen ithalatçı almazdım da siz PS için mi alacaksınız PC için mi? DualSense kronik sorunlu olduğu için şahsen PC için alıyorsanız almayın derim. Microsoft garantili Xbox daha iyi olur.

Ancak PS için alıyorsanız arada ki fiyat farkına değmez alın geçin. En azından büyük fiyat farkı yoksa Amazon'dan almanızı öneririm.

PC için alıyorum. 8BitDo Ultimate almıştım ama Xbox düzenine alışamadım o yüzden iade edip DualSense almayı planlıyorum.

Sony Türkiye'den çekildiği içim kurumsal bir firmadan almadığınız sürece ithalatçı garantilidir.

Anladım hocam eyvallah.

PC için alıyorum. 8BitDo Ultimate almıştım ama Xbox düzenine alışamadım o yüzden iade edip DualSense almayı planlıyorum.
Aslında çok güzel bir gamepad almışsınız. Bende hem Xbox 9. Nesil hem de 8BitDo Ultimate C var. Değişimli kullanıyorum. Ne kadar süre verdiniz alışmak için? Çünkü alışınca Xbox daha iyi geliyor.

Aslında çok güzel bir gamepad almışsınız. Bende hem Xbox 9. nesil hem de 8BitDo Ultimate C var. Değişimli kullanıyorum. Ne kadar süre verdiniz alışmak için? Çünkü alışınca Xbox daha iyi geliyor.

2 hafta kadar denedim. Analog sol üstte olunca rahatsız hissettirdi. Genelde FC 25 oynayan birisiyim ve normalde rahat rahat yaptığım hareketleri yapamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı