İthalatçı Garantili Redmi Note 7 Alınır Mı?

WîndofNîght

Hectopat
Daha fazla  
1-2 hafta içinde Redmi Note 7 64 GB almayı düşünüyorum. İnternette çoğu satıcının ithalatçı garantili sattığını gördüm. Bunun dışında Delta garantili diye bir şey duydum, biraz araştırdım hakkında çok şikayet olduğunu gördüm(Whatsapp'ta iken ekranı yanmış, Whatsapp 3. parti uygulama olduğu için kullanıcı hatası denmiş ücret talep edilmiş). Açıkçası Türkiye garantili satan satıcı da bulamadım. Telefonu dikkatli kullanırım, telefonun kendinden kaynaklı bir sorunu olmazsa garantiye ihtiyacım olmaz. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Sizce ithalatçı garantili modeli alınabilir mi? Bahsettiğim Delta servisteki sorun gibi bir sorun yaşamak istemiyorum.

Redmi note 7 güzel telefondur. Yurt dışından alıp kullanan kişiler tanıyorum. Lakin bizim anlayamayacağımız fabrika üretimi hataları veya anlık oluşan yazılımsal/donanımsal hatalar sonucu bir hasar oluşursa, bu telefonun servise gidip gelmesi ayları bulur. Sonuçta ithalatçı firmaya kargolayacaksınız, bunlar servise kargolayacak, servis sorunu giderip ithalatçı firmaya, oda size kargolayacak derken gerçekten zor zamanlar yaşayabilirsiniz. Maalesef ben bu yüzden almanızı önermiyorum.

dostum ben ithalatçi aldım bir sıkıntım olmadı bugüne kadar ama ithalatçi garantiyle 1900 orjinal xiaomı türkiye garantili cihazlar 2000 tl bence 100 tl için riske atma

Türkiye

Türkiye garantili göremedim ben, link atabilir misin?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı