İthalatçı garantili Xbox Series X alınır mı?

• Konuyu başlatan 403377
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.830

403377

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Xbox Series X almayı düşünüyorum ve önüme 2 seçenek çıkıyor Microsoft garantili ve ithalatçı garantili, ithalatçı garantilinin fiyatı Microsoft garantiliye göre biraz daha ucuz bunların arasındaki fark nedir? İthalatçı garantili alırsam sorun yaşar mıyım? Bu soruları merak ediyorum rica etsem cevaplar mısınız?

Hayır. ithalatçı Garantisi'nde ürünü TR'ye getiren aracı firma garanti işlemlerini yapar, genelde hizmeti kötüdür. Distribütör veya firma garantili dediğimiz garanti türünde ürünü yapan veya geliştiren firmanın kendisi garanti hizmeti sunar. Ya kendisinin Teknik Servisi vardır, ya da 3. parti bir Teknik Servis ile anlaşıp kendisi garanti hizmeti sunar.

İthalatçı garanti’ye pek güvenme. Sıkıntı olan cihazı götürsen daha çok bozup eline verirler. Bence resmi garantiden ötesi yalan.

Merhaba arkadaşlar, Xbox Series X almayı düşünüyorum ve önüme 2 seçenek çıkıyor Microsoft garantili ve ithalatçı garantili, ithalatçı garantilinin fiyatı Microsoft garantiliye göre biraz daha ucuz bunların arasındaki fark nedir? İthalatçı garantili alırsam sorun yaşar mıyım? Bu soruları merak ediyorum rica etsem cevaplar mısınız?
Fiyat farkı çok yoksa Microsoft garantili alın. İthalatçı garantisi ise konsolu getirten kişinin garantisi. Herhangi bir şey olursa satıcının insiyatifine kalırsın. Her şeye kullanıcı hatası diyorlar.

İthalatçı garantili de 1 yıl Microsoft, 1 yıl satan şirket garanti veriyor bildiğim kadarıyla. Geçenlerde PT'de Microsoft garantili bu fiyattan satıldı. Bir takip edin derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı