Siz yine de Kaspersky ile bir taratın hocam.Hayatımda Bilgisayarıma hiç virüs bulaşmadı.
.Hocam korkmanıza gerek yok aranızda bir sorun olmadıysa. 2 yıl söyleyemedim. Ama keşke 2 yıl önce söyleseymişim diye geçirdim kendime. Kızlar anlayışlıdır. Yüz yüze konuşma şansınız varsa mutlaka öyle yapın derim. Ayrıca olmazsa da olmaz. Zorla da güzellik olmaz. Yüksek ihtimal en olumsuz durum arkadaş olarak kabul etmekle gerçekleşecektir. Hem olmazsa üzülmeyin. Size kız mı yok?
Ben itiraf etsem gerek yok herhalde. Birini çok sevdim. Ben de korkudan diyemedim. 1 yıl da onu tam tanımak istedim. Olmadı ama işte. Ne diyeyim. Ona hayatında başarılar dilemekten başka bir şey diyemiyorum.
McAfee var bende. Yine de teşekkürler. DenerimSiz yine de Kaspersky ile bir taratın hocam.
Aslında ben de McAfeeciyim ama forum geleneği bozulmasın diye öyle dedimMcAfee var bende. Yine de teşekkürler. Denerim
The best of nsat’s funny time. Hocam ne birikmiş varmış sizde.Babamın gözünü kör edecektim neredeyse küçükken. Babam şunu diyordu:- Gözünü aldım benim oldu dedi. Ben de dedim ki babam benim gözümü alıyorsa ben de onunkini alırım dedim ve elimi babamın gözüne soktum. Babamın gözü kızardı tabii. Benim çocukluğum çok komikti
. 22 yaşındayım hatırladıkça gülüyorum.
Hocam hiç görüşmedik üniversiteye yeni geçtim ve fotoğraflardan gördüm sadece. Takip attım o da geri takip attı ama birçok kişiye öyle yaptığından ayrı hissedecek bir şey yokHocam korkmanıza gerek yok aranızda bir sorun olmadıysa. 2 yıl söyleyemedim. Ama keşke 2 yıl önce söyleseymişim diye geçirdim kendime. Kızlar anlayışlıdır. Yüz yüze konuşma şansınız varsa mutlaka öyle yapın derim. Ayrıca olmazsa da olmaz. Zorla da güzellik olmaz. Yüksek ihtimal en olumsuz durum arkadaş olarak kabul etmekle gerçekleşecektir. Hem olmazsa üzülmeyin. Size kız mı yok?
Ben itiraf etsem gerek yok herhalde. Birini çok sevdim. Ben de korkudan diyemedim. 1 yıl da onu tam tanımak istedim. Olmadı ama işte. Ne diyeyim. Ona hayatında başarılar dilemekten başka bir şey diyemiyorum.
Daha neler neler var. Anlatsam günler sürerThe best of nsat’s funny time. Hocam ne birikmiş varmış sizde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.