Keşke gerçekte birbirinizi ufak bile olsa tanışma fırsatınız olsaymış. Olsun, belki de olur böyle bir şey.Hocam hiç görüşmedik üniversiteye yeni geçtim ve fotoğraflardan gördüm sadece. Takip attım o da geri takip attı ama birçok kişiye öyle yaptığından ayrı hissedecek bir şey yokİlk mesajı atabilsem gerisi gelir belki de atamıyorum işte
Konu sapmasın boş verin
![]()
İlginç, cinsiyetiniz nedir?Kıllı ve iri erkeklerden hoşlanıyorum.
Bende küççükken peçete yerdim. Yemeyende ne bilim?Yalnız değilmişim, buna çok sevindim![]()
Geçmiş olsun, umarım bir şey olmamıştır. (okurken gözüm yaşlanan ben)Hiç unutmam. Küçükken gözüme oyuncak silah mermisi sıkmıştım. Ev içinde badana vardı bende balkonda oturuyordum. Sandalyede oturuyordum. Asıl amacım Oyuncak Silahın içinde mermi var mı? diye bakmaktı.
Yanlışlıkla tetiği çektim ve mermi gözüme geldi, Sandalyeden direk düştüm. Akşama kadar yatağıma gidip annemi beklemiştim. Evde sadece Babam vardı ve kızar diye söyleyememiştim.
1 Ay her gün hastaneye gitmiştik ve gözüme kırmızı lazer gibi bir şey tutmuşlardı.
Teşekkürler. Yok, Gözlük VB. takmıyorum çok şükür. Göz için tek sorunum, gün içerisinde arada bir durup dururken göz yaşı akıyor.Geçmiş olsun, umarım bir şey olmamıştır. (okurken gözüm yaşlanan ben)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.